Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
izmirbarkod
Açıklama :
İzmir Barkod, elektronik ve barkod çözümlerinde etkin ve verimli olarak çalışmasını sağlayan, değer katan bir firma olmayı hedef edinmiştir. İzmir barkod’un amacı kaliteli ürün ve hizmet sunmaktır.

İzmir barkod, barkod çözümlerinde, tek kaynaktan satış ve destek kolaylığı sağlamak amacıyla geniş bir ürün yelpazesi bulundurmaktadır. Uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti ile tercih edilen firma olmayı hedeflemektedir.

Bugün yazarkasa, terazi, barkodlu ürünler, pos sistemleri, etiket ve sarf malzemeleri kısaca OTVT sektörünün her alanında çözüm üreten bir firma olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız uzun yıllara dayanan tecrübemizle en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti vermektir.

izmirbarkod. com ‘un temel yaklaşımı

İhtiyaç duyulan
Müşteriye artı değerler kazandıracak ürünleri
Uygun fiyatlarla,
Müşteriyi memnun edecek şekilde satılmasını sağlamak
Müşteri memnuniyetinin devam etmesi için kurulan sistemin aksamadan çalışmasını sağlamak
Müşteriye hız ve kolaylık kazandırmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48495" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: izmirbarkod firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: barkod sistemleri, barkod sistemleri izmir, izmir barkod sistemleri, yazar kasa, en ucuz yazar kasa, emex yazılım, yazar kasacı izmir, yazar kasa izmir, barkod izmir, terazi programı, izmir barkod, izmirde yazarkasa, izmir yazarkasa programı, teraze barkotu, izmir barkot etiket, yazar kasa barkot sistemi, izmirde barkot yazılım, barkod yazıcı, barkod okuyucu, el ucuz barkod, barkod sistemleri, etiket, ribon, araç yazıcı seti

izmirbarkod Firma Yetkili Girişi Giriş