Soğuk Hava Depoları Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Soğuk Hava Depoları Firmaları

Firma Ünvanı :
İstanbul Teknik Soğutma
Açıklama :
İTS GRUP SOĞUTMA ve İTS YAPI olarak soğuk hava depoları, fabrika, depo, antrepo, hangar, gıda depoları, zirai amaçlı yapılar, üretim tesisleri, sanayi binaları, endüstriyel üretim yapan sektördeki yurtiçi ve yurtdışı öncü ve lider firmalara; çatı, cephe ve soğuk depo paneli satışı, çözüm ortaklarımız ile birlikte taahhüt ve montaj uygulamalarını yapmaktayız.



14 yıllık bilgi ve tecrübenin buluştuğu, yurtiçinde ve yurtdışında çözüm üreten, yapıcı yaklaşımlarımız, örnek alınan projelerimiz ve uygulamalarımız ile yatırımcıların öncelikli tercihi olduk.



Her projeye aynı hassasiyetle yaklaşarak, özenle inşa ederek uluslararası kalitede tesisleri sanayicilerimize teslim ettik.

Yeni projelerinizde bu bilgi ve tecrübeyi firmanız ile paylaşmak ve birlikte yeni işlere imza atarak ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine yardımcı olmak isteriz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47917" border="0" alt="Kurumsal Soğuk Hava Depoları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ä°stanbul Teknik Soğutma
Anahtar Kelimeler: soğutma sistemleri, soğutma, iklimlendirme, soğuk oda, donuk oda, çelik konstrüksiyon, çatı paneli, cephe paneli, split soğuk muhafaza, endüstriyel tip soğuk muhafaza, split donuk muhafaza, chiller, vidalı merkezi sistem, soğuk oda paneli, floormate, zemin izolasyonu, monoray kayar kapı

İstanbul Teknik Soğutma Firma Yetkili Girişi Giriş