Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
Autozrentacar Araç Araba Kiralama Hizmetleri
Açıklama :
AutoZ Rent a Car yolculuğunuz esnasında A’dan Z’ye ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmetleri güvenli, kaliteli ve zamanında sunan araç kiralama şirketidir. Türkiye’nin her yerindeki yolculuklarınızda AutoZ rent a car güvenilir yol arkadaşınız olacaktır.
İhtiyaç duyduğunuz eğer güvenli bir yolculuk için güvenilir bir partner, zamanında ve kaliteli bir hizmet, temiz ve konforlu araçlar ise AutoZ rent a car’ı arayınız.
Yolculuğumuz süresince, tüm beklentilerinizi karşılayacak özellikteki araçlarımızla, araç kasko sigortası güvencesinde sağlanan yol yardımı, yılın 365 günü 24 saat hizmetinizdedir.
Vizyonumuz, teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen, müşterilerinin beklentilerini karşılayan, kaliteli hizmet üreten, müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma faydalı bir şirket ve güvenilir yol arkadaşınız olmaktır.
Misyonumuz ise, müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetlerde kaliteyi artırmak, uygun fiyatla sunmak; hizmetleri güler yüzle hızlı şekilde ulaştırmak ilkeleri doğrultusunda sürekli gelişip büyümek, tüm seyahatlerinizde yaşamınıza değer katabilmektir.

http://www. autozrentacar. com
Adres: Vedat Günyol Caddesi 44G Yakut Blokları 7 / 16 Ataşehir / İstanbul
Tel: 0216 455 52 24


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47444" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AutoZ araba kiralama - güvenilir yol arkadaşınız.
Anahtar Kelimeler: rentacar, rent a car, autoverleih, autovermietung, araba kiralama, kiralık araç, car rental, location de voiture, istanbul, turkey, türkei, türkiye, ataşehir, kadıköy, sabiha gökçen, oto kiralama, göztepe, bostancı

Autozrentacar Araç Araba Kiralama Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş