Ses/Işık/Görüntü Sistemleri Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Ses/Işık/Görüntü Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Arz Led & Reklam Paz. İç Dış Tic.
Açıklama :
Firmamız 2000 yılında bilgisayar ve iletişim alanında faaliyete geçmiştir. Led Panel ve full renkli led ekranlarla 2002 yılında tanışmış ve bu konuda araştırmalarına baslamıştır. 3 yıllık araştırma ve AR-GE faaliyetlerinden sonra yurt dışı bağlantıları kurarak 2005 yılında büyük bir firmanin genel distribitörlüğünü almıştır. Daima araştırmalarında yüksek kaliteyi, düşük maliyeti hedefleyen firmamız 2009 yılında yaptığı yeni anlaşmalar ile Uzakdoğunun en iyi markasını Türkiye'ye getirmeyi başarmıştır. Bu başarının firmamız ürünlerini orjinal marka haline getirmiştir. Müşteri odaklı çalışmalarımız sayesinde müşteri memnuniyeti 1. hedefimiz haline gelmiştir. Tecrübelerimizi ve bilgimizi birleştirerek yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Sürekli gelişen teknolojiyi takip eden firmamız kendini sürekli geliştirmekte ve hedeflerini büyütmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46820" border="0" alt="Kurumsal Ses/Işık/Görüntü Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ARZ REKLAM olarak sizlere ithalatdan LED, Led Ekran, Led Kayan Yazı, Grafik Ekran, SMD, Mobil Led Ekranlar sunuyoruz.
Anahtar Kelimeler: led, kayan yazı, grafik kayan yazı, led Ekran, led kayan yazı, grafik ekran, smd, , mobil led ekran

Arz Led & Reklam Paz. İç Dış Tic. Firma Yetkili Girişi Giriş