Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
İKON ORGANİZASYON
Açıklama :
Sabırsızlıkla beklediğiniz, yorulmadan, kusursuz zaman geçirmeyi umduğunuz özel bir gününüz mü var? Bu düğününüz olabilir, çocuğunuzun doğum günü partisi olabilir, kurduğunuz şirketin açılışı olabilir ya da bayileriniz ve müşterilerinizle yapacağınız toplantılar olabilir.

Mekanın belirlenmesinden, dekorasyonuna, davetiyelerin basılmasından, konukların oturma düzenine, mönülerin hazırlanmasından, servisin yapılmasına kadar her şeyin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini mi istiyorsunuz? Özenli ve titiz bir çalışma gerektiren böyle günlerde desteğe ihtiyaç duyduğunuzda biz yanınızdayız.

Özel gün ve gecelerinizde sizlere umduğunuzdan da fazlasını sunmayı hedeflemekteyiz. Her bütçeye ve mekana göre estetiği ön planda tutarak kendi bünyemizdeki malzeme ve ekiple 2000 yılından beri hizmet vermekteyiz.

Gelin sizin talep ve hayallerinizle bizim deneyim ve yaratıcılığımızı birleştirip, en iyi organizasyonu birlikte gerçekleştirelim.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46818" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İKON ORGANİZASYON firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İKON, ORGANİZASYON

İKON ORGANİZASYON Firma Yetkili Girişi Giriş