Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Çelik Şahin Gıda Temizlik Hayvancılık Nakliyat
Açıklama :
2000 yılında iki ortaklı bir şirket olarak kurulan firmamız, Türkiye ekonomisinde direnip gücüne sahip firmalar arasında yer almış, bu değişime ve hıza uyum göstererek ayakta kalan şirketlerden biri olmuştur.

İşletmemizin idari merkezi Düzcede olup 8 çalışanı bulunmaktadır. İdari merkezimiz ve ana depomuz 2000m2 arsa üzerinde 2300m2 kapalı alana sahiptir; ayrıca servis ve dağıtım filomuzda bulunan 5 araç ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

İşletmemizin ürün portföyünde; Loreal Kozmetik, Canan Kozmetik, Banat Fırça, Öz-Su Frida ve Salihli Maden Suları, Tofita Ev gereçleri, Aykim Tex Temizlik Ürünleri, Hops Temizlik Ürünleri, İbrahim Sedat VEFA Sirke ve Limon Sosları gibi Türkiye ve Dünya çapında isim yapmış firmaların Distiribütörlükleri bulunmaktadır.

Şirketimizin son yıllarda yapılan çalışmalarında istikrarlı büyüme hedef alınarak bir takım atılımlar yapılmış, bu atılımlar başarı ile sonuçlandırarak ilerideki projelerde de başarıyı yakalama gayreti devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46555" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çelikşahin! - Düzce ve Bolu Gıda, Kozmetik, Temizlik Toptan Gıda Distrübitörü, Kaliteyi ucuza alın.
Anahtar Kelimeler: Düzce, DÜZCE, GIDA, gida, gıda, toptan, Toptan, distribitör, distrübitör, nazlı, nazo, şampuan, loreal, temizlik, kozmetik, tibet canan, frida, meyve suyu, çardak, cardak, soda, maden suyu, sitil, baharat, tex, bolu, BOLU, Bolu, kalite, ucuz, arı mama

Çelik Şahin Gıda Temizlik Hayvancılık Nakliyat Firma Yetkili Girişi Giriş