Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
LASORELLA - NİKAH VE BEBEK ŞEKERi ANTALYA
Açıklama :
1997 yıllında Sosyal Bilgiler öğretmenliği görevime devam ederken evde nikah şekeri yapmaya başladım. İlk başlarda Antalya'nın tanınan şekerci ve pastaneleriyle çalıştım.

2004 yıllında emekli olunca Yener Ulusoy Bulvarında ki mağazamı açtım. En büyük desteği Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık ve Anadolu Üniversitesi Moda Tasarımı bölümlerinden mezun kızlarımdan almaktayım. Bu nedenle mağazamızın adını İtalyanca Kızkardeşler anlamına gelen LASORELLA olarak koydum.

Özel günlerinde bizi tercih eden müşterilerimizi kendilerini mutlu hissetmelerini sağlamak amacıyla yola çıktık ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz misyonumuz özel günlerinizi özenle tasarlamak olarak görüyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46288" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 1997 yılından beri Antalya'da faaliyet gösteren firmamız nikah ve bebek şekeri satışında birçok müşteriye özel tasarımlar yapmış ve memnuniyet sağlamıştır.
Anahtar Kelimeler: antalya nikah şekerleri, antalya nikah şekeri, antalya nikah şekercisi, antalya bebek şekeri, bebek şekeri, bebek şekerleri, özel tasarım nikah şekeri, özel tasarım bebek şekeri, nikah şekeri, kına malzemesi, nikah şekeri antalya, bebek şekeri antalya, antalya sünnet şekeri, sünnet şekeri, kız bebek şekeri, erkek bebek şekeri, ucuz bebek şekeri, ucuz nikah şekeri, antalya bebek şekeri, nikah ve bebek şekeri

LASORELLA - NİKAH VE BEBEK ŞEKERi ANTALYA Firma Yetkili Girişi Giriş