Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
Liderlik Okulu Eğitim Danışmanlık
Açıklama :
Liderlik Okulu “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz” sloganı ile öğrencilerine geleceğin vizyonunu katan bir kurum olarak güçlü kurumsal ortakları ile sizlere yepyeni eğitim fırsatları sunuyor.

Liderlik Okulu, Gençliğin öncülüğünde on binlerce kişiyi etkileyen ve Geleceğin Liderlerini Yetiştiren bir kurumdur.

Seminerlerimiz, eğitimlerimiz ve çalıştaylarımız öncelikle insanlarımızı düşünmeye ve bu aşamadan sonra da içlerinde ki Liderlik potansiyellerini ortaya çıkarmaya yöneliktir.

Öğrencilerimize ufkun ötesini, etraftaki aynaların arkasını ve geleneksel sınırların dışını görmeyi, bunu gerçekleştirmek için özgürlüğü, disiplini ve çok çalışmayı gerektiren bir yaşam yolculuğuna çıkmayı öğütlüyoruz.

Liderlik Okulu, Liderliğin matematiksel olarak tanımlandığı bir felsefede çalışmalarını temellendirir. Liderlik Okulu Kurucusu İsmail Erkut Ergenç’in Liderlik 3. 0 Tanımı ile Liderliği şu şekilde özetlemektedir;

“Liderlik; Lider Kişinin İnsani davranış biçimlerinin bir tümlevi ve bu davranış biçimlerinin sonuçlarını da içerisine alan özgün bir süreçtir. ”

Bu nedenle okulumuzun Liderlerin hayatlarındaki en küçük parçaların bile onların hayatlarına ve liderlik süreçlerine katkı sağladığını düşünerek çalışmalarını sürdürür.

Ülkemizin İlk ve Tek Liderlik Okuluna Hoş Geldiniz.

Kuruluş & Tarihçe

Liderlik Okulu, Kurucusu İsmail Erkut Ergenç ile 2002 yılında eğitim ve bilişim sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla faaliyete başlamıştır. Ergenç kuruluşundan bu yana Ankara’da 5 şube, ve İstanbul’da 1 şube olmak üzere toplam 6 şubesi olan eğitim kurumları birliği oluşturmuştur, 100′den fazla eğitmeni ile 100 bini aşkın başarılı mezun yetiştiren bu birliğe bağlı eğitim kurumlarından biri olan Liderlik Okulu Genel Merkezi 2012 Yılından beri Bahçelievler yerleşkesinde eğitimlerine ve çalışmalarına devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46053" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Türkiye'nin Ä°lk ve Tek Liderlik Okulu. Ücretsiz Eğitimlerimize Katılmak İçin Hemen Başvurunuzu Yapın!
Anahtar Kelimeler: Liderlik, Liderlik Okulu, Liderlik Eğitimi, Kişisel Gelişim Eğitimleri

Liderlik Okulu Eğitim Danışmanlık Firma Yetkili Girişi Giriş