Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
Crystal Kişisel ve Kurumsal Gelişim
Açıklama :
Bireyin; kendini tanıma, hedef belirleme, kendini gerçekleştirme , harekete geçme, mevcut potansiyelini ortaya çıkarma ve arttırma yani değişim ve gelişim sürecinde, birey ile işbirliği içerisinde strateji ve eylem planı oluşturup, bu süreci hevesli, keyifli, yüksek motivasyonla yaşamasına yardımcı olan Koçlar, bireyin yaşam kalitesini arttıran eğitimli yol arkadaşlarıdır.
Bireysel gelişim herhangi bir iş alanı ile ilgili olabileceği gibi , yaşamın her alanı ile ilgili de olabilir. Birey huzursuz, başarısız, mutsuz olduğunu düşündüğü durumlardan ya da korkuları (fobileri), değiştirmek istediği özellikleri, alışkanlıklarından kurtulmak isteyebilir. Bu süreçte Yaşam Koçluğunun yanı sıra NLP, Hipnoz ve/veya Quantum teknikleri ile de ilerlenebilir.
Ebeveyn ve çocuk ilişkisinde etkili iletişimi sağlamak, ailede dengeyi ve değeri yakalamak için destek verir . Öncelikle ebeveynin bireysel farkındalıkları, iletişimi, birbirleri ve çocukları ile olan ilişkileri ile başlar gelişim süreci. Bu süreçte aile üyelerinin birbirini tanıması, anlaması ve ortak bir iletişim dili bulmaları sağlanır.
İkili ilişkilerde de dinleme, anlama, anlayış gösterme, empati duyma, etkin iletişim kavramlarının benimsenmesi ve uygulanması ile sorunların kaynağının farkına varan bireyler için gerçekçi çözümler bulunmasında yol göstericidir.
Çözüm odaklı, sevgi ve anlayış değerlerinin yakalandığı iletişim ve beden dili ile mutlu ve huzurlu aile ortamının oluşması temel hedeftir.
Kurumun ihtiyaçları doğrultusunda kuruma özgün hazırlanan eğitimlerden oluşur.
Yönetici ve kurum çalışanlarının iş ilişkilerini iyileştirmek esasına dayalı başlıca eğitimlerimiz:

Yönetici Koçluğu ve Yöneticiye liderlik vasfı kazandırma
Ekip kurma ve etkili ekip çalışması uygulamaları
Performans ve motivasyon arttırma
Yönetici ve çalışanlara sorun önleme ve çözme becerileri kazandırma (Kriz Yönetimi)
İletişim ve Beden dili
Kaynakların etkin kullanımı
Kurum kültürü oluşturma


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45962" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Crystal Kişisel ve Kurumsal Gelişim firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Crystal, Kişisel, ve, Kurumsal, Gelişim

Crystal Kişisel ve Kurumsal Gelişim Firma Yetkili Girişi Giriş