Mimar /Mühendisler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Mimarlık Firmaları : Mimar /Mühendisler Firmaları

Firma Ünvanı :
Soyut Mimarlık ve Mühendislik
Açıklama :
Soyut Mimarlık & Mühendislik’; konusunda uzmanlaşmış Mimar ve Yüksek Mühendisler ile çalışarak yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarla en iyi projeleri hayata geçirir. Soyut, mimarlık ve organizasyon alanında tüm sektörel yenilikleri takip ederek bünyesinde yer alan mimar ve uygulama ekipleri ile Yurt içi ve Yurt dışında özel stant tasarımı, showroom, sinema film dekorları, konut iç dekorasyon projeleri yapar ve uygular. Mühendislik alanında ise; ısıtma – soğutma sistemleri hizmetlerini vermekte olup uygulama çalışmalarına da taahhütlü destek verir.

Çözüm ortakları arasında güvene dayalı bir ilişki oluşturmak , geliştirmek ve yaygınlaştırıp, genişletmek SOYUT’un en önemli İlkesidir. SOYUT, uzman kadrosu ile bünyesindeki halkalarla zincir halindedir. Bu sayede üzerinde çalıştığı her proje için iş akışını düzenleyerek tüm çalışanlarının bu sürece sadık kalmasına özen gösterir ve zamanında teslimatlarla güven oluşturur. Çünkü; Güven Fark Yaratır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45866" border="0" alt="Kurumsal Mimar /Mühendisler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Soyut Mimarlık ve Mühendislik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Soyut, Mimarlık, ve, Mühendislik

Soyut Mimarlık ve Mühendislik Firma Yetkili Girişi Giriş