Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
bodrum universal rent a car
Açıklama :
Universal Rent a Car kurulduğu yıldan bugüne oto kiralama konusunda bir çok seyahat acentaları, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer , şöförlü servis, ticari araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Zamanında ve güleryüzlü hizmeti tecrübeli personeli ile titizlikle ve en uygun fiyatlarla sunan Universal Rent a Car, son model değişik markalarda araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan binlerce araçlık filo değil ama daha küçük yeterli bir filo ile her müşterisine daha kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Devamlı olarak farklılaşmanın, farklı hizmetin peşinde yeni ürünler geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte bu ruhu müşterileri ile de paylaşmaktadır.

Sektörde birçok ilk’i gerçekleştiren Universal Rent a Car aylık, haftalık, günlük, gecelik tarife, sınırlı km. tarifeleri, hafta sonu tarifeleri ile müşterilerine çok cazip imkanlar sunmaktadır, dahası onların ihtiyaçlarına göre yeni tarifeler üretebilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45721" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: bodrum universal rent a car firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: . . .

bodrum universal rent a car Firma Yetkili Girişi Giriş