Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
Dijimod Elektronik Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Sti.
Açıklama :
Dijimod Elektronik kılıf, şarj çözümleri, kablolu ve kablosuz taşınabilir hoparlörler gibi akıllı telefon, tablet ve diğer birçok cihazla uyumlu aksesuarlar alanında ürünleriyle birçok markanın Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir.
Distribitör olduğumuz markalar,
Noontec tüm kullanıcıları için şık, zarif ve yüksek kaliteli ürünleriyle tüketici elektroniği alanında muhteşem kişisel deneyimler yaşatmak için yaptığı bağlılık üzerine kurulmuştur. Apple aksesuarları, HD medya oynatıcılar ve Android TV Box gibi ürünlerden çoğu tasarım ödülü alarak tüm dünyada yüksek bir itibar kazanmıştır. Noontec her bir ürünü uluslararası standartları gözlemleyerek üretmektedir. Dolayısıyla, Noontec markalı ürünlerin yönetimi, şık tasarım anlayışı ve küreselleşmiş satış kanallarının geliştirilmesi markaya uluslararası bir tanım kazanmıştır.
Noontec uluslararası araştırma kurumları ve endüstriyel tasarım firmaları ile birçok ortaklık yürütmektedir. Aynı zamanda dünya çapında ticari ağa sahiptir, distribütör ve ajanslar ile 40'tan fazla ülkeye yayılmıştır. Noontec ürünleri ABD, Kanada, Rusya, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, İsviçre, Avustralya, Singapur, Malezya, Tayland, Filipinler ve daha birçok ülkede pazarda yer almaktadır.
iPearl (Grand iPearl, LLC. ) 2005 yılında ABD'de kurulmuştur. Apple ve Samsung ürünleri için özgün tasarımlara sahip yüksek kalite standardında aksesuarlar geliştirmektedir. iPearl ürünleri Macworld 2011 ve 2012 tasarım ödüllerine layık görülmüştür.
Bütün ürünler ISO9001 standardına uygundur ve dijital aksesuar sektöründe öncü kalmak için gelişmiş makine ve teknoloji kullanılarak üretilmektedir. iPearl ürünleri Kuzey Amerika, Asya ve Avrupa pazarında birçok noktada satılmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45549" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dijimod Resmi Web Sitesi
Anahtar Kelimeler: iPhone, iPhone Kılıfları, iPad Kılıfları, şarj çözümleri, bataryalı kılıf, kablosuz hoparlör, bluetooth hoparlör, dbest london, noontec, ipearl, powerocks, dbest türkiye, dbest london türkiye, noontec türkiye, ipearl türkiye, powerocks türkiye, dbest türkiye distribütör, dbest london türkiye distribütör, noontec türkiye distribütör, ipearl türkiye distribütör, iphone aksesuar, ipad aksesuar, smartphone aksesuar, akıllı telefon aksesuar, telefon hoparlör, iphone batarya, iphone bataryalı kılıf, g

Dijimod Elektronik Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Sti. Firma Yetkili Girişi Giriş