Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
National Car Rental - Kusadasi
Açıklama :
Firmamız 2003 yılında seyehat acentaları ve şahıslara kısa ve uzun dönemli olarak Kuşadası 'nda araç kiralama sektörüne giriş yapmıştır. 2005 yılından itibaren KusadasiCars. com Özdere, Selçuk, Söke, Didim ve Aydın bölgeleri ile birlikte Bodrum Milas Havalimanı ve Izmir Adnan Menderes Havalimanında da Müşterilerinin kiralık araç talepleri doğrultusunda araba kiralama servisi ve yine talep doğrultusunda şöförlü araç kiralama başta Kusadasi olmak üzere servislerine başlamıştır.
2011 yılı Aralık ayı itibarı ile araba kiralama sektöründe öncülüğe sahip olan 2 dev marka NATIONAL CAR RENTAL ve ALAMO CAR RENTAL - Kuşadası bölge bayiliği , için görüşmelerini tamamlamış ve 2012 itibarı ile kaliteli hizmet anlayışı ile profesyonelliği birleştirmiştir.
Firma bünyemizdeki yeni model ekonomik kiralık arabalar, orta sınf kiralık arabalar ve üst segment kiralık araçlar ile profesyonel ve kaliteli hizmeti sunmayı hedef almış firmamız siz değerli müşterilerimizi Kuşadası Yat Limanı karşısındaki National Car Rental - Kusadasi Office de bekliyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45487" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: National Car Rental - Kusadasi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: National, Car, Rental, -, Kusadasi

National Car Rental - Kusadasi Firma Yetkili Girişi Giriş