Yer Kaplamaları Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yer Kaplamaları Firmaları

Firma Ünvanı :
Epoksi ve PVC Zemin Kaplama
Açıklama :
Epoksi Center fiber tekne tamiri, tekne yapımı ve onarımında birçok işe yarayan harika bir maddeler kullanmaktadır. Pvc zemin kaplama evinizi güzelleştirir. Epoksi zemin kaplama reçine esaslı ve poliamid ile kürlenerek parlak ve sert bir film veren çift komponentli bir son kat boyama sistemine denir.

Epoksi Nedir? Epoksi zemin kaplama son dönemlerde aşırı yoğunluk ve talep alan çokça tercih edilen bir zemin Kaplama sistemine verilen addır.

Epoksi zemin kaplama faylarından bahsedecek olursak; uygulanan yerler çok kolay bir şekilde temizlenir ve aynı zamanda dayanıklı bir zemin kaplama türüdür. Kauçuk kullanarak zemin kaplaması yapılabilir. Epoksicenter. com profesyonel olarak yapılan epoksi kaplama fiyatları metrekare başına 5 ile 20 TL arasında değişmektedir. Pvc kaplama ve pvc zemin kaplama uzun yıllar kullanılabilir.

Duratek Epoksi şok fiyatlarla bizde. Kauçuk zemin kaplamada kullanılır. Epoksi fiyatları metrekare başına 5 ile 20 TL arasında değişmektedir. Yani 25 metrekarelik bir alanın profesyonel bir firma tarafından epoksi kaplanmasının size maliyeti 1000-5000 TL arasındadır.

Epoksi reçineleri çok çeşitli yüzeylere iyi yapışma özelliğine sahiptir. Epoksi zemin sistemi, epoksi reçinesi ve bir kürleme ajanından oluşur. Epoksi Center, epoksi sistemini kullanır ve epoksi reçinesindeki moleküller, kürleme ajanı ile birleşerek, uzun zincirleme molekül bağları oluşturur. Yer döşeme her türlü renge ve figüre sahip her alana uygulanabilen her yer için idealdir.

Epoksi Zemin Kaplamaları özellikle dekoratif olduğu için için göze hitap eden görsellik açısından çok farklı bir kaplama aracıdır. Ayrıca kaliteli epoksi zemin kaplama malzemeleri kullanıldığında uzun ömürlü olabilmektedirler. Pvc yer döşemesi ve dış cephe fiyatlarımız da oldukça uygundur. Pvc zemin kaplaması ile ortamlar artık daha şık olacak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45473" border="0" alt="Kurumsal Yer Kaplamaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Epoksi Center, Epoksi Zemin kaplama konularında sizlere kesin ve kalıcı çözümler sunar.
Anahtar Kelimeler: epoksi, epoksi zemin kaplama, epoksi center, zemin kaplama

Epoksi ve PVC Zemin Kaplama Firma Yetkili Girişi Giriş