Spor Sektörü Şirketleri

Sektör : Spor Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Rengarenk Spor Malzemeleri ve Tekstil
Açıklama :
Ucuzforma. com Piyasaya güven veren ürünler satarak ve her siparişten önce defolu, kumaş kalitesi uyuşmazlığı vb. gibi sebeplerden dolayı problem çıkaracak sorunlar için sipariş öncesi tekrar kontrolü yaparak müşterilere sunmaktadır. Ayrıca Ucuzforma. com piyasa takibi yaparak ürün kalite, ucuz fiyat politikası için güveni sağlamaya çalışmaktadır.

AMACIMIZ
www. ucuzforma. com ile Türkiye’nin ilk gelişmiş ve işlevsel forma sitesini yapmayı amaçladık. Burada profesyonel kulüpler dahil olmak üzere amatör kulüpler, Okul takımları, Şirket turnuvaları, köy turnuvaları ve halı saha maçları yapan sporcuların veya sponsor firmaların forma talepleri ve tüm spor dalları formalarını zengin model ve renk seçenekleri ile sitemizde katolog olarak sunduk. Bu modelleri çeşitli renk kombinasyonları ile daha da zenginleştirerek beğeninizi sağlamayı amaçladık.
Yinede bizim modellerimiz ve renklerimizle sınırlı değilsiniz, kendi tasarladığınız bir forma modelini arzu ettiğiniz renklerde sizin için yapabiliriz.

FORMALARIMIZIN ÖZELLİĞİ
Formalarımız % 100 kalite garantilidir. Kullandığımız kumaşlar dünya markalarının kullandığı Serin performansı yüksek, şık JARSE kumaş, Teri hemen buharlaştırma özelliği (Terletmez Kumaş), İstediğiniz Hemen Hemen Bütün Renkte sipariş verebilir, Boya, Baskı Garantilidir ürünlerimiz…
Forma üzerine basılan logolar, şirket ve sponsor reklamları ile sırta yazılan isim ve numaralar, çeşitli baskılar garantili ve I. Kalitedir.

Bu Sitenin Kurucusu(www. ucuzforma. com); SAYGIN, SAĞLAM, ve GÜVENİLİR olmayı her zaman öncelik sayıp, hedeflerine ulaşırken köklü ve sağlam temellerinden güç alan UCUZ FORMA sizlerin daima hizmetinizde olucaktır.

İletişim
Firma Adı: Mustafa ERKUL
Telefon No: GSM: 0546 500 2010
E-Posta:ucuzforma@hotmail. com
E-Mail: info@ucuzforma. com
Adres: Aşırefendi C. N:43/ Besler Han Hobyar M. Sirkeci Eminönü/İSTANBUL
--
Saygılarımızla,
Ucuzforma. com

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45259" border="0" alt="Kurumsal Spor Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Rengarenk Spor Malzemeleri ve Tekstil firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Rengarenk, Spor, Malzemeleri, ve, Tekstil

Rengarenk Spor Malzemeleri ve Tekstil Firma Yetkili Girişi Giriş