Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
Enmac Danışmanlık Kalite Çevre Eğitim Kalibrasyon Ltd.Şti.
Açıklama :
Enmac Danışmanlık, 2000 yılında Kamu ve özel sektörde hizmet veren kuruluşları (Hizmet, sanayi, üretim, ticaret), uluslararası rekabete hazırlamak, dünya kalite standartlarını yakalamalarına yardımcı olmak, vizyon ve misyon kazandırmak, amaçları ile kurulmuştur.

Enmac Danışmanlık, kamu kuruluşlarında, üniversitelerde ve özel sektörde yürüttüğü projelerden ve gerekse çok uluslu şirketler ile yaptığı proje ve işbirliklerinden elde ettiği bilgi, birikim ve deneyim neticesinde büyük ölçekli yerli, yabancı şirketlere ve kamu sektörüne hizmet verme yetkinliğine ulaşmıştır.

Kalite yönetim sistemleri alanında danışmanlık, ve eğitim hizmetleri ile sektör liderliği yarışında hizmet kalitesinde istikrarlı yol almayı ve sürekli gelişmeyi başarmıştır.

Enmac Danışmanlık Ülkemizde ve dünyada sağlık hizmetlerinde kalite her geçen gün daha fazla önem kazanmakta olduğunun bilinciyle 2003 yılı itibarı ile sağlık sektörüne yönelik danışmanlık hizmeti vermek üzere son derece donanımlı bir ekip kurmuştur. Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında çok sayıda kamu hastanesine ve özel hastaneye danışmanlık ve eğitim hizmeti vermiş ve bu konuda sektörde marka olmayı başarmıştır.

Enmac danışmanlık devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerde de öğrencilere farklı konularda sertifikalı eğitim programları düzenlemektedir.

Enmac Danışmanlık aynı zamanda bir kısım Avrupa birliği ve KOSGEB projelerini de üstlenerek başarı ile tamamlamıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45198" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kalite Danışmanlık
Anahtar Kelimeler: kalite, belge, danışmanlık, iso, bursa, 9001, 14001, 18001, ohsas kurumsal, logo, internet

Enmac Danışmanlık Kalite Çevre Eğitim Kalibrasyon Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş