Temizlik Endüstrisi Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları

Firma Ünvanı :
azf endüstriyel temizlik makinaları teknik servis ve satış
Açıklama :
AZF makine, 2012 yılında, endüstriyel temizlik makineleri teknik servisi ve ekipmanları alanında, Karadeniz'imizde ciddi anlamda bir açık olduğunu tespit ederek, satış sonrası, parça ve bakım/onarım hizmetleri vermek üzere ticari hayata başlamıştır.
Samsun merkezli firmamız, Karadeniz'imizde Belediyeler, Oteller, Hastaneler, Kamu kuruluşları, AVM ler, Camiler, Fabrikalar, Okullar, Kreşler, Yurtlar ve vb. kuruluşlarda eski düzen paspaslama yöntemi ile temizlik yapıldığı ve bu temizlik sürecinde ciddi zaman kaybı ve istenilen kalitede temizlik sağlanamamasını görmüş, temizlik alanında bir açık olduğunu Karadeniz'de Temizlik makinalarının ciddi anlamda servisinin bulunmadığından kuruluşlarımızın ve firmalarımızın bu makinelere sıcak bakmadığını bu nedenle kara düzen temizlik sistemi ile devam ettiklerini makine alan müşterilerinde teknik servis konusunda çok sıkıntılar çektiklerini fark eden AZF makine Karadeniz'imizde teknik servis açmaya karar vermiştir.
AZF makine profesyonel kadrosu ile şuan tüm endüstriyel temizlik makinelerine teknik servis hizmeti vermektedir. AZF makine Ayrıca endüstriyel temizlik makine satışıda yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44902" border="0" alt="Kurumsal Temizlik Endüstrisi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: edüstriyel temizlik makine, teknik servis, azf, cami temizlik, otel temizlik
Anahtar Kelimeler: edüstriyel temizlik makine, teknik servis, azf, cami temizlik, otel temizlik

azf endüstriyel temizlik makinaları teknik servis ve satış Firma Yetkili Girişi Giriş