İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
EVCEN YAPI
Açıklama :
Türk inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan EVCEN YAPI, kurulduğu yıldan beri pek çok konut projesine imza atarak binlerce aileyi daire sahibi yapmıştır.



EVCEN YAPI köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak hizmetlerini sürdürmektedir.



EVCEN YAPI tasarımda, üretimde, yapımda, montajda ve iş yönetiminde kaliteyi, insani ilişkileri ve güven duygusunu ön planda tutmayı başarmış ve müşteri memnuniyetini kayıtsız şartsız oluşturmayı amaç edinmiştir.



Ana Felsefesi ; Müşterilerinin bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlarını anlayan, çevreye saygılı, insanı doğadan koparmadan çağdaş ve konforlu yaşam alanları yaratan, güvenilirliğini ve kalitesini geleceğe taşıyan, “sektörüne model olan ve en tercih edilen inşaat şirketi olmak”tır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44537" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Evcen Yapı
Anahtar Kelimeler: evcen, yapi, malzemeleri, inşaat, taahhüt, müteahhitlik, hizmetleri, evcenyapi. com, karaman, yüzbaşıevcen, mimarlık

EVCEN YAPI Firma Yetkili Girişi Giriş