Network Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : İletişim Şirketleri Firmaları : Network Firmaları

Firma Ünvanı :
SFPTURKİYE - SFPTURKEY Elektronik İth. İhr. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
SFPTURKEY FİRMA TANITIMI | (212)2705732
2012 yılında Kreasis adı ile sistem kurulumu, entegrasyonu ve malzeme tedariği kapsamında müşterilerine hizmet sunan SFPTURKEY, 10 yılı aşkın süredir Fiberoptik Altyapı, Yapısal Kablolama, Kablolu ve Kablosuz Network Ağları ve Ekipmanları ithalatı ve satışını yapmaktadır. 2014 yılında Gigacom (www. gigacomturkey. com), 2015 yılında Sfptürkiye (www. sfpturkey. com. tr), 2016 yılında ise geMaxx (www. gemaxxnetwork. com) markalarını piyasaya sunmuş olan SFPTURKEY, bu markaların tek marka sahibi, tek ithalatçısı ve tek yetkili distribütörü olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Kuruluşundan bugüne belirtilen markalarımızın ithalatı ve satışı dışında sektör tecrübesini saha uygulamaları tarafında da birçok referans projeye imza atarak göstermiştir. 2018 yılında gelişen iş hacmi ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, ürün grubunu www. sfpturkiye. com ve www. sfpturkey. com. tr e-ticaret siteleri üzerinden online satış kanalına da açmış olan SFPTURKEY, 2020 yılıdnan itibaren de amazon. com. tr, hepsiburada. com, trendyol. com gibi online pazaryerlerinde de SFPTÜRKİYE-SFPTURKEY mağazalarını aktif hale getirmiştir.

Web Adresi :

Telefon :
2122705732
Adres :
Barbaros Mah. Bekir Sıtkı Sezgin Sok. No:8/2, 34662, Koşuyolu Üsküdar, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44535" border="0" alt="Kurumsal Network Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: veri merkezi ve fiber optik altyapı çözümlerinde en uygun maliyetli ve efektif çözümler için size destek vermeye hazırız. . .
Anahtar Kelimeler: fiberoptik, network, e-ticaret, telekomünikasyon, fiber optik

SFPTURKİYE - SFPTURKEY Elektronik İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş