Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Nakkaş Önder Narin
Açıklama :
Bir Osmanlı sanatı olan kalemkârlık mesleğini günümüze kadar yaşatmayı planlayan firmamız bu sanata 1990 yılında çıraklıktan başlayarak 21 yıldır aynı heyecan ve azimle çalışmalarına devam etmektedir.
Firmamız kurucularından 1978 doğumlu Önder NARİN bu mesleğe en üst düzeyde önem vererek bugüne kadar yaptığı bütün eserlerde önce ahlak sonra da estetiğe çok önem vermiştir.

Katıldığı fuarlarda ve yapılan yurtiçi ve dışı sergilerle bu sanatın tanınmasında büyük rol oynamış olan kuruluşumuz bu sanatın tanınmasını ve daha geniş topluluklara ulaşmasını amaçlamaktadır.

Firmamız; Cami Süsleme Kalem İşi(Nakış), Cami Pencere Vitray Süsleme, Otel Uygulamaları, Cephe Boyama Desen ve İşleme, Altın Varak İşleme, Ahşap Üstü Kalem İşi, Kürsü-Mimber-Mihrap, Tasarım, Hat Yazıları, Keşif-Projelendirme ve Danışmanlık hizmetleri vermekte olup İsteğe Yönelik çalışmalarda yapmaktadır.

Nakkâşlığı bir meslekten ziyade kültür, sanat ve aşk olarak benimseyen firmamız alanında uzman kadrosu ile sizin için en uygun çözümü bulmaya devam edecektir. Birlikte çalışabilmek dileğiyle.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44452" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Nakkâşlığı bir meslekten ziyade kültür, sanat ve aşk olarak benimseyen firmamız alanında uzman kadrosu ile sizin için en uygun çözümü bulmaya devam edecektir. Birlikte çalışabilmek dileğiyle..
Anahtar Kelimeler: nakkaş, nakkaş kayseri, cami süsleme, kalem işi, Cami Süsleme Kalem İşi(Nakış), Cami Pencere Vitray Süsleme, Otel Uygulamaları, Cephe Boyama Desen ve İşleme, Altın Varak İşleme, Ahşap Üstü Kalem İşi, Kürsü-Mimber-Mihrap, Tasarım, Hat Yazıları, Keşif-Projelendirme ve Danışmanlık hizmetleri, nakkaş istanbul, osmanlı el işi, kayseri işi, önder narin, osmanlı, osmanlıdan günümüze, seccade, nişan bohçası, koltuk şalı, yatak örtüsü, sÄ

Nakkaş Önder Narin Firma Yetkili Girişi Giriş