Web Tasarım Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları : Tasarım ve Baskı Firmaları : Web Tasarım Firmaları

Firma Ünvanı :
AKDENİZMEDİA
Açıklama :
AKDENİZMEDİA İnternet Hizmetleri sektörde uzman kadrosu ile bir çok kurum ve kuruluşun Web Tasarımı, Web Yazılımları, Dijital Tasarımlar, İnternet Reklamcılığı, Kurumsal Kimlik faaliyetleri ile sektörde hizmet vermektedir. Biz teknolojiyi ve inovasyonu benimsemiş bir yönetim yapısı ile her an gelişen yeniliklere açık ve devamlı büyüyen bir firmayız . Hizmetlerimizin temel amacı bizimle çalışan müşterilerimizi sanal ortamda prestijlerini yükseltmek, işlerini kolaylaştırmak ve reklamlar ile bilinirliğini arttırmak ve oluşturulan sanal markanın hafızalara kazınmasını sağlamaktır.

Kalite Politikamız

Temel değerlerimizden ödün vermeden ;
:: Sektörümüzle ilgili yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, yaptığımız işleri ve ürettiklerimizin kalitesini sürekli iyileştiririz.

:: Türkiye’ deki eksik veya yetersiz sektörleri araştırır, yeniliklere açık yapımızla, kurumsallaşarak büyümeyi sürdürürüz.

:: Koordineli çalışır, doğru planlama, nitelikli ve yeterli elemanlarla başarılı organizasyonlar gerçekleştiririz.

:: Çağdaş yönetim ve işletim sistemini uygular, iç ve dış müşteri memnuniyetini arttırırız.

:: Verimliliği ve kaliteyi ilke edinmiş bir ekip çalışmasına, araştırmacı, deneyimli ve dinamik kadrolarımızla, saygı çerçevesinde bireysel rekabete ve denetime inanır, kanunlara uygun şeffaf bir firma olmanın gururunu yaşarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44430" border="0" alt="Kurumsal Web Tasarım Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: www.akdenizmedya.org 0541 810 85 86
Anahtar Kelimeler: kamera, produksiyon, production, jimmy jib, kiralama, montaj, kurgu,

AKDENİZMEDİA Firma Yetkili Girişi Giriş