Jeneratör Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Jeneratör Firmaları

Firma Ünvanı :
TR POWER JENERATÖR ALTERNATÖR ELEKTRİK ELEKRONİK PREFABRİK SAN. TİC. LDT. STİ.
Açıklama :
2002 Yılında temelleri atılan firmamız jeneratör imalatına ve müşteri memnuniyetine günümüzde yaptığı güçlü yatırımlar ile günden güne büyüyerek devam etmektedir. Tuzla Orhanlı da ki Jeneratör İmalat Fabrikamızda Dizel Jeneratör üretim, satış ve servisini yapan firmamız dinamik, tecrübeli mühendis ve üretim kadrosu, konusunda uzman, iyi yetişmiş satış ve servis ekibi ile yerli Pazar başta olmak üzere 21 ayrı ülkeye TÜRK MALI jeneratörlerini pazarlayıp ihracatını gerçekleştirmektedir.

TR Power jeneratör üretimini yaptığı 13 kva – 1100 kva arası tüm dizel jeneratörlerine komple set olarak 2 ( iki ) yıl veya 1000 ( bin ) saat garanti vermektedir. Ayrıca tüm yedek parçalara da 10 yıl boyunca garanti vermektedir. Firmamız güç tespiti, yerinde montaj, keşif hizmetlerini deneyimli kadrosu ile ücretsiz olarak yerine getirmektedir. TR Power Jeneratör tüm Türkiye de ki servis noktaları ile satış sonrası hizmetlerini profesyonel bir şekilde karşılayıp, satmış olduğu tüm jeneratörlerin arkasında güvenle durmaktadır. TR Power Jeneratör üretmiş olduğu tüm jeneratörleri fabrikasın da ki uzman mühendis kadrosu ile günümüz şartlarına en uygun test şartlarına göre test edip kalite kontrollerini yapmaktadır, firmamızdan aldığınız her jeneratörde garanti belgesi ile onaylı test raporları teslim edilmektedir.

Jeneratör çağımızda ki enerji ihtiyacına karşılık gelen bir alternatiftir, bundan yola çıkarak jeneratör seçiminde kaliteye, güven ve samimiyete inanan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda üretimini yapmakta olduğumuz, sessiz özel yapım izolasyon kabinli jeneratörler, otomatik jeneratörler, kullanım amacına bağlı manuel jeneratörler, marin jeneratörler, kabinsiz açık tip jeneratörler ile her ihtiyaca hızlı bir şekilde cevap vermektedir. Müşteri memnuniyetini en başta tutan firmamız, uygun fiyatları, kaliteli ürünleri ile pazarda lider olma konumunu her geçen gün güçlendirmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44287" border="0" alt="Kurumsal Jeneratör Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 2002 Yılında temelleri atılan firmamız jeneratör imalatına ve müşteri memnuniyetine günümüzde yaptığı güçlü yatırımlar ile günden güne büyüyerek devam etmektedir.
Anahtar Kelimeler: dizel jeneratör, jeneratör, jenerator, jenarator, jenaratör, otomatik jeneratör, sessiz jeneratör, generator, yerli jeneratör, ricardo jeneratör, kva jeneratör, kva jenerator

TR POWER JENERATÖR ALTERNATÖR ELEKTRİK ELEKRONİK PREFABRİK SAN. TİC. LDT. STİ. Firma Yetkili Girişi Giriş