Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
YİĞİT YAPI
Açıklama :
Kurucusunun İsmail Özler olduğu yiğit yapı 2001 yılında 70m2 lik atölyede aluminyum ve demir doğrama ile müşterilerine kalite, güven ve güler yüzle başlayan iş hayatına 2005 yılında PVC doğramayıda bünyesine alarak alanını hızla genişletmeye başladı. PVC doğramanın yanı sıra müşterilerinden gelen istek ve talep üzerine 2007 yılında elektrikli panjur ve kepenk sistemlerinin de bünyesine alarak verdiği hizmeti daha da genişletmiştir. Bunların yanı sıra tadilat ve dekorasyon olarak ev ve iş yerlerinizde sizlere kaliteli bir hizmet vermektedir. Aralarında Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Ege Serbest Bölge, Arkas Holding, Bornova Belediyesi İz Beton, Ege Üniversitesi Bayındırlık gibi bir çok büyük kurumsal ve özel kuruluşun bulunduğu referanslar elde etmiştir. 2012 Ocak ayından itibaren alanımızı genişleterek 300m2’lik 2 katlı Showroom ve atölyemizde BYYİĞİT YAPI olarak sizlere daha iyi bi hizmet vermekteyiz. PVC kapı ve pencere sistemlerinin yanı sıra cam balkon, motorlu panjur, garaj kapıları, otomatik kepenk sistemleri, cephe giydirme sistemleri, silikonlu cephe kompozit cephe, transparan cephe, yer döşemeleri, mutfak ve banyo konularında sektörün lokomotifi haline gelmiştir. Son dönemlerde oldukça beğenilen doğal taş kaplama konusunda mozaik duvar kaplama, evge kaplama, fayans kaplama, bardür kaplama, duvar taşı, kimralistone, traverten, renkli taş, reugma, Çingene kızı, kayrak kaplama, eskitme, splitface, kayrak bardur, kilit taşı işlerinde ister plazma arkası doğal taş kaplama ister duvar taş kaplama olsun tecrübeli ekibiyle bu hizmetler vermektedir. Web sitemizde gezinerek hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43958" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tüm Dekorasyon çözümleriniz için tek adres, +90 232 254 45 95
Anahtar Kelimeler: Dekorasyon, dekorasyon izmir, Dış cephe, Dış cephe izmir, Taş kaplama, Taş kaplama izmir, taş duvar kaplama, taş duvar kaplama izmir, plastik doğrama izmir, plastik doğrama, fıratpen izmir.

YİĞİT YAPI Firma Yetkili Girişi Giriş