Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
Metin Taşımacılık
Açıklama :
Metin Taşımacılık 1990 yılında istanbul'da Bağcılar ilçesinde METİN TAŞDEMiR tarafından kurularak günümüze kadar nakliye sektörünündeki öncü firmaları arasındaki yerini almıştır. Kalite ve tecrübeli hizmet anlayışının yanı sıra müşteri memnuniyetini de ilke edinerek evden eve nakliyat, ofisten ofisten nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat başta olmak üzere özel eşyalarınızı da çok özel bir şekilde ulaşması gereken yerlere nakliyesini sağlamaktadır.

Firmamız faaliyet konusu olarak her çeşit evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, şirket taşımacılığı, ev eşyası paketleme, kurum taşımacılığı, askılı tekstil taşımacılığı, kolili tekstil taşımacılığı, şehir içi yük taşımacılığı, şehirler arası yük taşımacılığı başta olmak üzere her türlü nakliye istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır.

Güzel Türkiye'mizin kalkınmasına yardımcı olabilmek için her şehrimize hizmet vermek isteriz. Fakat elimizde olan imkanlar dahilinde sadece istanbul ve yakın çevre iller hizmet verdiğimiz için özür diliyoruz. En kısa zamanda diğer illerde de şubelerimizi açarak gençlere istihdam sağlamak, müşteri taleplerini karşılamak ve müşteri portföyünü geniş tutarak imkanlar dahilinde başarıya ulaşmak tek hedefimizdir.

İhtiyaçlarınıza anında cevap vermeyi hızlı hizmet ve yüksek performansla araçlarıyla nakliye hizmetini benimseyerek sizlere daima dünya standartlarında hizmet sunmayı, gereken her türlü yardım ve desteği tüm personelimizle birlikte vermeye, kalitesine ve en uygun fiyat politikası uygulayarak bu münasebetle sizlere yardımcı olmaktan büyük kıvanç duyarız.

Metin Taşımacılık


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43943" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: METİN TAŞIMACILIK YILLAR SÜREN TECRÜBESİ VE DENEYİMLİ KADROSUYLA 7/24 HİZMETİNİZDEDİR... TEL:0535 696 02 92
Anahtar Kelimeler: metin taşımacılık, nakliyat, taşımacılık, evden eve, kurumsal taşımacılık, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat

Metin Taşımacılık Firma Yetkili Girişi Giriş