Kimya Sanayi Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Kimya Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Atasan Sağlık Ürünler İmalat San. Tic.
Açıklama :
Nanowex Kurumsal İş Ortaklığı iç satış organizasyonu, İstanbul merkez olmak üzere üretim, depo ve irtibat ofisi ile 3 ayrı noktadan hizmet vermektedir.

İç satış organizasyonu ; 2014 ikinci çeyreği 6 bölge müdürlüğü ve 40 bayi ile Türkiye perakende sektörüne hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Bu hedefler doğrultusunda ;

Siz Değerli İş Ortakları ile Hijyen & Sağlık konusunda ürünlerinde son teknoloji Nanowex Bamb ile Bireysel & Kurumsal ihtiyaçları karşılamayı hedeflemektedir.

Sizde genç, dinamik, tecrübeli ekip ruhu ve yüksek kaliteli ürünler ile ulusal ve uluslararası platformlarda Hijyen & Sağlık alanlarında doğru ürünlerin kullanım alanlarının genişletilmesine yardımcı olmak,

Müşterilerimizin en ileri nano teknoloji yüksek kaliteli ürünler ile hizmet sunarak alanında lider olmayı hedefleyen, Dünya standartlarını yakalamak için sürekli yeni ürünler ile ürün yelpazesini genişleten bir firma olmayı hedefleyen, Nanowex’ i tüm dünyada güven anlamını yüklemeyi kendisine misyon edinmiş ekibin bir parçası olmak isteyen “Siz Değerli İş Ortakları” nı bekliyor.

35 yıla yakın tecrübe ile üretilmiş, Türkiye’ de bir çok üründe ilk olmayı başarmış, kaliteli ürünler ile profesyonel ekipten alacağınız üstün hizmet ve benzersiz destekle başarı basamaklarında güvenle ilerleyin. Avantajlı kazanç planıyla firmanızın ve emeğinizin karşılığını nakde dönüştürün.

Bu bağlamda ; daha detaylı bilgi alabilmeniz ve/veya verebilmemiz için davetinizi veya bizleri arayarak ziyaret etmemizi isteme talebinizi kurumumuza iletmenizi beklediğimizi belirtir, her türlü soru ve beklentileriniz için info@nanowex. com e-posta adresimize mail atarak bilgi isteminde bulunabilir veya firmamızı arayabileceğinizi ifade eder, sizlerle tanışmayı beklediğimizi bilgilerinize sunarız.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43581" border="0" alt="Kurumsal Kimya Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Antibakteriyel Köpük Sabun, Antimikrobiyal Köpük Sabun, Antimikrobiyal Yüzey Kaplama, Antimikrobiyal Bariyer, Nanowex Bamb, Ultrason Jeli
Anahtar Kelimeler: Köpük Sabun, Antibakteriyel Köpük Sabun, Antimikrobiyal Köpük Sabun, Antimikrobiyal Bariyer, Bamb, Köpük Sabun Dispenseri, Nano Kaplama, Ultrason Jeli, EEG Pastası, Foam Soap,

Atasan Sağlık Ürünler İmalat San. Tic. Firma Yetkili Girişi Giriş