İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZCAN CETİN-ONIF DOĞAL TAŞ
Açıklama :
ONIF DOGAL TAS”ic ve dis pazarlara sundugu urunlerde ve hizmetlerinde musteri memnuniyetini ilk sirada tutmaktadir, Kalite ve Fiyat dengesini musteri beklentisini eksiksiz yerine getirmeyi temel sorumlulugu olarak benimsemektedir. Oncelikle hedefimiz olan musteri memnuniyetini saglamak adina, sizlere en iyi urunu, en hizli ve en kaliteli hizmeti sunmak gayreti ve heyecani tipki ilk gunku gibi 20 yildir devam ettirmekteyiz. Dunya mermer teknolojisini her turlu gelismeyi yakindan takip eden firmamiz her yil kendini bu gelismelere adapte etmekte ve uretim kapasitesini artirmaya devam etmektedir. Kaliteyi ve disiplini bir gelenek haline getiren firmamiz siz degerli musterilerimize hizmet vermekten gurur duyar ve sizler icin hazirlamis oldugumuz sitemize yapacaginiz ziyaretinizden hosnut olacanizi umar saygilarimizi sunariz.

Mermer, traverten, onix ve dogal taslari daha detayli gorup incelemek icin resim galerisini kulaniniz ve urunlerimiz hakkinda daha detayli bilgi almak icin bizimle irtibata geciniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43521" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÖZCAN CETİN-ONIF DOĞAL TAŞ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ÖZCAN, CETİN-ONIF, DOĞAL, TAŞ

ÖZCAN CETİN-ONIF DOĞAL TAŞ Firma Yetkili Girişi Giriş