İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Yemenoğlu Yapı
Açıklama :
Yozgat inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan Yemenoğlu Yapı, 2008 yılından beri pek çok konut projesine imza atarak yüzlerce aileyi daire sahibi yapmış, ayrıca çeşitli eğitim kurumları ve ticaret merkezleri inşa etmiştir.

İlk temele ilk kazmayı vurduğu günden bugüne, pek çok başarılı inşaat projesi gerçekleştiren Yemenoğlu Yapı‘ın temelleri; 1980‘li yılların sonlarında Şenol ve Mehmet kardeşlerin çırak olarak inşaat sektöründe her kademesinde ayrı ayrı çalışarak uzmanlaşmalarının ardından, 2001 yılında Yemenoğlu Taşeron Yapı‘yı kurmaları ile atıldı.

2008 yılında kurumsallaşan ve kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergileyen Yemenoğlu Yapı, Yozgat’ın güçlü ve saygın şirketleri arasındaki yerini aldı. Kurulduğu günden itibaren öncelikle Yozgat ve ilçelerini modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. Bu yaklaşımla dünyadaki inşaat teknolojilerini yakından takip ederek, Yozgat’a pek çok yenilik kazandırmıştır.

Yemenoğlu Yapı, her yeni projesinde çıtayı bir adım daha yukarılara taşıma gayretinden ödün vermemiş, 2008 yılından itibaren ürettiği konut sayısına her yıl yüzlerce yeni daire eklemiştir.

Yemenoğlu Yapı, adından sıkça ve övgüyle söz edilen projelerini yaşam alanlarında; estetiğe, sağlığa, konfora ve güvenliğe önem vererek üretmektedir. Yola çıkarken stratejisini, bugünü değil yarını düşünerek, bugünün ihtiyaçlarından yarının sorunlarını öngörüp, çözümleyerek belirlemektedir.

Yemenoğlu Yapı, hızlı yükselişiyle vizyonunu ve amaçlarını daha da yukarılara taşıyarak, sektöründe sadece Yozgat’ın değil, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olmak için kararlılıkla çalışmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42408" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yozgat ilinde pek çok başarılı projeyi gerçekleştiren YEMENOĞLU isimli lider inşaat firmasının web sayfası.
Anahtar Kelimeler: yemenoğlu, yemenoğlu inşaat, yozgat yemenoğlu inşaat, yozgat park life evleri, yozgat ataşehir, yozgat inşaat firması, yozgat parklife

Yemenoğlu Yapı Firma Yetkili Girişi Giriş