Otomotiv Yedek Parça Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yedek Parça Firmaları

Firma Ünvanı :
çıkma turbo
Açıklama :
Firmamız çıkma turbo satışı ve turbo tamiri yapmaktadır. Bir motorun gücü, yanma hücrelerinde bellirli zaman dilimi aralığında yakılan yakıt ile doğru orantılıdır. Daha büyü ve düzenli yanma için daha fazla oksijene gereksinim duyulur. Günümüzde motor hacimleri aynı tutularak aynı motordan daha fazla verim alabilmenin yolu, yanma hücrelerine turbo aracılığı ile daha fazla hava aktarabilmekle mümkündür. Turbo’ nun temel çalışma prensibi, türbin pervanelerinin atık egzoz gazları ile hızla harekete geçip, hava filtresinden çokça ve sıkıştırılmış havayı emerek, yanma hücrelerine aktarmasıdır. Turbo’ lu motorlarda atık egzoz gazı enerjisi, motorun performansını arttırdığı için gerçek manada yakıt tüketiminde tasarruf yapılmaktadır. Ayrıca turbo’ lu motorlarda yakıt gerektiği gibi tüketildiğinden, çevre şartları bakımından da vazgeçilemez tercih sebebidir. Bir diğer avantajı ise ülkemizin coğrafyası gibi, bir hayli tırmanış gerektiren yol şartlarında, turbolu motorlarda güç kaybı en az seviyede oluşmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42018" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv Yedek Parça Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çıkma turbo, turbo tamiri, turbo tamiricisi denilince Türkiye'de akla ilk gelen şirket olan Turbomarketim in web sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: çıkma turbo, turbo tamiri, sıfır turbo, turbo tamircisi

çıkma turbo Firma Yetkili Girişi Giriş