Parke Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Parke Firmaları

Firma Ünvanı :
DİKİLİTAŞ ORMAN URUNLERI A.Ş
Açıklama :
Ali Servet Dikilitaş'ın, 50 Yıllık bilgi birikimiyle Tuncay Dikilitaş'ın atılımları, S. Yasin ve İbrahim Dikilitaş'ın katkılarıyla 1983 yılında Dikilitaş Ticaret olarak kurulmuş ve 1992 yılı itibari ile de Dikilitaş A. Ş. olarak devam etmiştir. Orman ürünleri ticaretini dürüst çalışma ve ticaret ahlakı ile sürdürürerek sektörde etkin bir kuruluş oluşturmuştur.

Dikilitaş, 1998 yılı itibariyle Mobtaş Mobilya ve Orman Ürünleri Ltd. Şti'ni kurarak sektörde ikinci şirketini müşterilerinin hizmetine sundu. bununla birlikte 2000 yılı itibariylede Dikilitaş sigortayı kurdu ve sigortacılık sektöründe Dikilitaş olarak kendine yer edindi.

2003 yılında, ülkemizin orman ürünleri talepleri artıkça özkaynaklarımız yerine hem Gürcistan’ın ekonomisine katkıda bulmak hem Türkiye’nin ekonomisine katkıda bulunarak orman ürünleri sanayi dinamiğini arttırmak için Gürcistan'da Gürcistanlı işadamlarıyla ortak kurulan fabrikayı faliyete geçirdi.

Fabrika aylık 750 m3 üretim kapasitesiyle kereste ve parke üretimi yapmaktadır. Ülkemiz ormanlarının kısıtlı hacme sahip olması ve ülke menfaatleri çerçevesinde, Gürcistan’da kurulan fabrika bu yatırımla Dikilitaş A. Ş. 'nin ülkemizin orman kaynaklarına verdiği önemi ispatlamaktadır.

01. 01. 2007 Tarihi itibariyle Mobtaş Masa, Sandalye Aksesuar Sanayi'yi
Bünyesine katan Dikilitaş Group Türkiye genelinde bayilikler vererek parekende mağazacılık sektöründe de yerini almıştır.


2008 Yılında, Ülkemizde Plywood piyasasını içinde bulunduğu handikaptan kurtarmak amacı ile Türkiyenin En Kapsamlı Plywood Merkezini kurarak internet ormanına taşımıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=42001" border="0" alt="Kurumsal Parke Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: [PLYWOOD (Beton Kalıbı-Kontrplak) Her Marka, Çeşit, Ebatda ve Dünyanın Her Yerinde Üretilen Plywoodlarını, Uygun Fiyatlarla, Türkiyedeki yapı sektörünün hizmetine sunmakla birlikte 2. el plywood alım satımınada başlamıştır.
Anahtar Kelimeler: PLYWOOD, Endonezya, Avusturya, Hindistan, Finlandiya, Romanya, Malezya, Brezilya, Vietnam, Kore, Rusya, Çin, kontraplak, marine, prices, birch, film faced, brasil, russian, indonesian, vietnam, industry, malaysia, fiyat, indonesia, marine grade, plywood.

DİKİLİTAŞ ORMAN URUNLERI A.Ş Firma Yetkili Girişi Giriş