Diğer Sektörler Şirketleri

Sektör : Diğer Sektörler Firmaları

Firma Ünvanı :
AFACANLAR PARK
Açıklama :
Afacanlar park adıyla kurulan firmamız Kent ve bahçe mobilyaları, açık alan fitness malzemeleri, açık alan metal ve ahşap çocuk oyun grupları, banklar, çöp sepetleri, piknik masaları ve diğer ürün grupları ile başta belediyeler olmak üzere restoranlar, üniversite kampüsleri, tatil köyleri, özel konut projeleri, okul öncesi eğitim alanları gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Afacanlar park kalite ve müşteri memnuniyeti ön planda tutan bir firmadır. Bünyesinde barındırdığı makine ekipman ve deneyimli kadrosuyla her zaman görevini en iyi şekilde yapmaktadır.

Kurulduğu yılından günümüze bahçe mobilyaları, çocuk oyun parkları tasarım ve üretimini gerçekleştiren Afacanlar Park Şanlıurfa ve Türkiye çapında yaptığı işlerle müşterilerine üstün kalite standartlarında hizmet vermektedir

Afacanlar Park kurulduğu yıldan bugüne kazandığı deneyim, tecrübe ile kaliteli iş ve müşteri memnuniyeti hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

SAĞLIKLI KALİTELİ İŞ GÜVENCESİ…


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41972" border="0" alt="Kurumsal Diğer Sektörler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AFACANLAR PARK firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AFACANLAR, PARK

AFACANLAR PARK Firma Yetkili Girişi Giriş