Parke Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Parke Firmaları

Firma Ünvanı :
DEMİR YAPI DEKORASYON
Açıklama :
Türkiye’ nin en seçkin firmalarıyla çalışıp, ürünlerimizi üstün hizmet ve kalite anlayışımız doğrultusunda sizlere sunmaktayız. 20 yıldan beri parke sektöründe bulunmaktayız. Firmamız , bugün alt yapısı ve tecrübesiyle parke konusunda her türlü ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahiptir. Tüm parke uygulamalarını ve satışını titiz süreçler içerisinde, satış öncesi hizmette, ürünün güvenirliliğinde ve satış sonrası hizmette kaliteyi zamanında sunmaktayız. Deneyimli eleman kadrosu, araç ve teçhizat ile nakliye ve montaj hizmeti vermekteyiz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan firmamız, pazarlama , satış ve proje işlerinde kaliteyi estetikle buluşturup kaliteli ürünleri ve sorunsuz uygulamarıyla sizlere hizmet vermekteyiz.

Bünyemizde bulunan markalar SERFLOR, TERRACLİCK, PELİ, FLOORPAN, EGGER, SWİSSFLOR, KRONOTEX, KRONOPOL, VEROX (KRONOFLORİNG)


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41934" border="0" alt="Kurumsal Parke Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: eskişehir demir parke,bursa demir parke,parke toptan dagitim
Anahtar Kelimeler: parke, demir, demir parke, demirparke, bursa parke, bursa, toptan, toptan parke, eskişehir, eskişehir parke, toptan parke eskişehir, demir-parke, verox, kronoswiss, kronotex, floorpan

DEMİR YAPI DEKORASYON Firma Yetkili Girişi Giriş