Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Fireturk araç yangın söndürme sistemleri
Açıklama :
Fireturk, araç, otobüs, komyan ve işmakinalarının araç yangın söndürme ve alarm sistemlerini kuran bir şirkettir. Araç koruma sistemi, motor bölümündeki anormal sıcaklık artışlarını takiben manuel veya otomotik olarak çalışan FPG Aerosol söndürme jeneratörleri içeren bir sistemdir. Sistem kurulumu kolay olması ile birlikte tüm kara taşıtlarına uygulanabilir.
ARAÇ KORUMA SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ:
-ANA ÜNİTE : Bütün sistemi yöneten tüm devreleri içerir.
-SENSÖR ÜNİTESİ: Ana birim gibi, sensör ünitesi de tutucu ve bağlayıcılardan oluşan, küçük, su geçirmeyen ve plastik ABS malzemeden imal edilmiş kutudur. Unite, termometrik sensör devreleri ve alarm jeneratörü içermektedir.
-KONTROL PANELİ: Kontrol paneli sisteminin arayüzü, kolay kurulabilen plastik bir modüldür. Polikarbonat panelde üzerinde LED ekran, Fonksiyon Seçme Anahtarı ve FPG Aerosol Etkinleştirme Tuşu mevcuttur.
Araçların motor bölümüne, Kontrol Ünitesi ile bağlantılı 120°C müdahale eşiğine kalibre edilmiş 2 adet termometrik prob monte etmek gereklidir. Kontrol Ünitesi kabloları kontrol ederek, problem oluşması durumunda uyarı sinyal veya sinyalleri verir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41911" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Otobüs, servis araçları, toplu taşıma araçları ve binek araçlarda son teknoloji otomatik yangın söndürme ve alarm sistemleri.
Anahtar Kelimeler: araç yangın söndürme, otobüs yangın söndürme, kamyon yangın söndürme, yabgın söndürme sistemleri. yangın alarm

Fireturk araç yangın söndürme sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş