Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
CC GRUP ULUSLAR ARASI FUARCILIK ORGANİZASYON ve TANITIM LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Firmamız, yurt dışında kazanmış olduğu tecrübeleri en verimli şekilde katılımcılarına sunarken, bu pazardaki Türk malı imajının yükseltilmesi konusunda da her türlü desteği vermeyi amaç edinmiştir.

Congress Center ; A'dan Z'ye küçük büyük her türlü Kongre, toplantı, seminer, konferans, açılış, lansman, gösteri ve benzeri organizasyonları Profesyonel ekibi ve ekipmanıyla hatasız ve eksiksiz yerine getirmek için CC Grup bünyesinde kurulmuş özel bir markadır.

CC Club; günümüz dünyasındaki stresi, iş yorgunluğunu, hayat mücadelesini bir nebze sakinleştirmek ve size özel keyifler yaşatarak sizi sosyal yüklerinizden uzaklaştıracak aktiviteleri organize etmek için oluşturduğumuz markamızdır.

CC Design; Eğer kurumsal kimliğinizi, web sayfanızı, duyuru ilanlarınızı( afiş, billboard, roll-up vb) veya kişiye özel hazırlatmak istediğiniz bir tanıtım filmini, istediğiniz özellikte ve tipte yada bize bırakıp güvenerek tasarlatmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin.

CC Tour; Özel günü birlik turlar, foto safariler, yurt içi ve yurt dışı tatil ve gezi organizasyonlarınız, transfer hizmetleri, grup gezileri, Türkiye, Kıbrıs ve birçok ülkenin görülmemiş gezilmemiş yerlerine özel geziler, trekking, doğa yürüyüşü, kamplar ve bir çok aktivitemizi takip edin ya da düşünün planlayalım ve uygulayalım.
CC GRUP
Birlik Mah. 448. Cad. 89/10 Çankaya / ANKARA
Telefon: 0312 496 60 47
Faks: 0312 496 60 48

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41394" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: CC GRUP ULUSLAR ARASI FUARCILIK ORGANİZASYON ve TANITIM LTD. ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: CC, GRUP, ULUSLAR, ARASI, FUARCILIK, ORGANİZASYON, ve, TANITIM, LTD., ŞTİ.

CC GRUP ULUSLAR ARASI FUARCILIK ORGANİZASYON ve TANITIM LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş