Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Tekno Ultrasonik
Açıklama :
Ultrasonik teknolojisini Türkiyede bilinçli bir şekilde yaymaya çalışan Tekno Ultrasonik, üretim yapan firmalara uygulama alanlarına göre ultrasonik kaynak ve ultrasonik Horn imalatı alanında hizmet vermektedir.



Düşük Maliyet & Yüksek Kalite

Plastik, tekstil, medikal, otomotiv gibi sektörlerde kullanılan Ultrasonic makine tasarımlarımız ile sektörün ihtiyaçlarına karşılık vermeyi, bunu yaparken de düşük maliyeti ve yüksek kaliteyi sunmayı kendimize ilke edinmiş bir kuruluşuz.

Standart makinelerin yerine size özel ve ihtiyacınıza yönelik özgün tasarımlarımızla da iddialıyız. Kuruma özel ihtiyaçların belirlenmesi aşamasından, tasarım, üretim, montaj ve satış sonrası servis süreçlerinin tamamını kapsayan hizmetlerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Ayrıca kurum içinde kullanılmakta olan standart makinelerin yetersiz kaldığı noktalarda, ürüne özel makine ek tasarımları ile var olan sistemin geliştirilmesi yönünde de desteğimiz ve hizmetimiz bulunmaktadır.

Vizyonumuz

Komple çözüm sistemleri ve yüksek kalite standartları ile kurum ihtiyaçlarını hedef odaklı analiz ederek, ihtiyacı çalışan ve karlı bir sisteme dönüştürmek.

Misyonumuz

* Standart bir sistem değil, özgün bir tasarım ve hizmet sunmak,

* Satış sonrası servis hizmetlerinde en kaliteli hizmeti sunmak,

* Çözüm odaklı olmak,

* En düşük maliyet ve en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmak,

Standart makinelerin yetersiz kaldığı durumlarda ürüne özel makine tasarlanmakta ve üretilmektedir. Her makine ve teçhizata uygun yedek parça stoğumuzda sürekli mevcuttur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41154" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tekno Ultrasonik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: teknoultrasonic, sonotrode, horn, ultrasonik yapýþtýrma, ultrasonik kesim, plastik kaynak, ultrasonik kaynak, plastik kaynak makinasý, makinasý, kaynak, ultrasonik, ultrasonik kaynak makinasý, fason kaynak, Plastik Yan Sanayi, Ýstanbul, Satým Ýlaný, Tekno Ultrasonik Sistemleri, ultrasonik kaynak makinasý, ultrasonik, kaynak, makinasý, plastik kaynak makinasý, ultrasonik kaynak, plastik kaynak, ultrasonik kesim, ultrasonik yapýþtýrma, horn, sonotrode, teknoultraso

Tekno Ultrasonik Firma Yetkili Girişi Giriş