Basın Yayın Sektörü Şirketleri

Sektör : Basın Yayın Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Mudi Ajans® Group
Açıklama :
Mudi Ajans® Group olarak,
Sonuca yönelik yaklaşımlarımızla, müşterilerimizin işine değer katacak doğru teknolojileri birleştirerek etkin çözümler üretirken; müşterimizi ve yaptığı çalışmaları doğru ve eksiksiz anlamak, kolay iletişim kurmak, içten ilgili ve güler yüzlü olmak önem verdiğimiz temel noktalardır.
Müşterimizin çalışmalarının giderek artan faydalar üretmesi, ortaklık bilincimizin ve sorumluluğumuzun gereğidir.
Yapacağımız her çalışmanın hangi değeri üreteceği, hangi sonuçları elde edeceği müşterimiz kadar bizim de sorumluluğumuz ve amacımızdır.
Her bir çalışmanın sonucunu ve sorumluluğunu üstlenme bilinci ile hareket ederek, Kurumsal Yapılandırma, İş Geliştirme, Reklam, Tanıtım, Casting, Matbaa, Tasarım, Bilişim, Dekorasyon, Mimari Çizimler, Prodüksiyon, Albüm Yapım, Sinema Yapım, Menajerlik, Organizasyon ve firmanız için gerekli olan tüm hizmetleri sizlere sunuyoruz.
Mudi Ajans® Matbaa, Mudi Ajans® Productions, Mudi Ajans® Sinema, Mudi Ajans® Sinema Albüm Yapım, Mudi Ajans®Dekorasyon, Mudi Ajans® Organizasyon, Mudi Ajans® Reklam


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40997" border="0" alt="Kurumsal Basın Yayın Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mudi Ajans® Group firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mudi, Ajans®, Group

Mudi Ajans® Group Firma Yetkili Girişi Giriş