Otomotiv Yedek Parça Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yedek Parça Firmaları

Firma Ünvanı :
BFN A.Ş Motor Bakım Urunleri
Açıklama :
BFN A. Ş. KİMDİR?

Ticari hayatına “Otomotiv Katkı Ürünleri" konusunda üretim ve ithalat yaparak başlayan BFN A. Ş. ; 15 yıldır yer aldığı sektörde 1999 yılından itibaren yağ katkıları ve otomotiv bakım ürünlerinden oluşan DOUBLE-UP ürün gamıyla; kapasite, satış, bilinirlik ve dağıtım ağı açılarından pazardaki en büyük kuruluşlardan biridir.

BFN A. Ş. , ulusal ve uluslararası pazarda tek bir ürünle satışa başladığı günden bugüne, pazara yeni sunduğu yüksek teknolojik özelliklere sahip REPOWER Motor Yağları'nın ve Nano Teknoloji Ürünleri'nin dışında 41 çeşit katkı ürünüyle yedek parçacılar, özel ve yetkili servisler, madeni yağ dükkanları, grosmarketler ve benzin istasyonları dahil olmak üzere Türkiye çapında 8000'e yakın satış noktasıyla yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da etkin bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Gerçekleştirdiği PR çalışmaları ve sosyal sorumluluk kampanyalarıyla marka bilinirliğini hedeflenen rakamlardan da öteye taşıyan ve tüm ürünleri Türkiye'de üretilen DOUBLE-UP'ın; Hollanda, Azerbaycan, Suriye, İran, Bulgaristan ve KKTC'de yetkili bayileri bulunmaktadır.

DOUBLE-UP KALİTE GÜVENCESİ KALİTESİNE EN ÇOK GÜVENİLEN MOTOR YAĞI KATKI ÜRÜNÜ SEÇİLMİŞTİR.

Otomotiv sektöründe DOUBLE-UP ve REPOWER
markalarıyla öne çıkan sarf kimyasallarının lider kuruluşu;kalite yönetimini uluslararası ISO 9001:2000 TÜV Kalite Belgesi'yle standartlara bağlayarak tescillemiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40909" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv Yedek Parça Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bor Katkısı, Yağ Katkısı, Bor, Yakıt Katkısı, Madeni Yağ, Bor Yağ Katkısı, Yağ ve Yakıt Katkıları, Borlu Katkılar, Motor Yağları, Nano Bor, oil, power, plus, engine.
Anahtar Kelimeler: double-up, yağ katkısı, bor, bor double, bor katkısı, borlu katkılar, nano bor, yakıt katkısı, bor yağ katkısı, yakıt katkıları, motor yağları, yağ katkıları, motor yağ katkısı, bor yakıt katkısı, bor yağı, yağ ve yakıt katkıları, oil, power, plus, engine, restore, boron, boren

BFN A.Ş Motor Bakım Urunleri Firma Yetkili Girişi Giriş