Kozmetik Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları : Kozmetik Firmaları

Firma Ünvanı :
FM NATUREL İLAÇ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Açıklama :
Doğal kozmetik, cilt vücut bakım ürünleri, parfüm üretimi ile gıda takviyesi üretimi ile iştigal etmekteyiz.

Vücudumuz zamana bağlı olarak içsel yaşlanmanın yanı sıra, güneşe maruz kalma, sigara içme, çevresel toksinler, aşırı alkol tüketimi, stres, sert sabunlar ve deterjanlar, uykusuzluk, yanlış kozmetikler gibi dışsal etkenler ve dengesiz beslenme gibi içsel olumsuzlukların sonucunda erken yaşlanmaktadır.
Vücudumuzun onarılmaya, yenilenmeye, bakım görmeye ihtiyacı vardır. Her geçen gün artan estetik kaygılar, güzel görünme isteği, yaşlılık bulgularını gizleme ve daha genç görünme arzusu insanları doğru ve sağlıklı ürünleri seçme konusunda daha seçici olmaya yöneltmektedir.
Farkımız :Kozmetik, güzellik, vücut bakım ürünlerimizin içeriğinde dünyanın en etkili mucizevi doğal maddeleri olan; ginseng, arnika, koenzim, argan, spirulina, kayısı, badem , emu oil, tütsü yağı, siyah üzüm çekirdeği ve ozonlu saf zeytinyağı gibi ürünlerin saf ekstrat ve yağları kullanılmıştır.
İçeriğindeki zengin, doğal ve aktif bileşenleri ile formüle edilmiş olan Lusty cilt ve vücut bakım ürünlerinin , besleyici, onarıcı ve yenileyici özellikleri sayesinde cildiniz; canlı , prüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşur ve "sağlıklı bir yaşam süreci" geçirmenize yardımcı olur.

Gıda takviyesi ürünlerimiz de , yine doğal ekstrat ve bitkilerden yararlanılarak üretilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40779" border="0" alt="Kurumsal Kozmetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: LUSTY
Anahtar Kelimeler: LUSTY

FM NATUREL İLAÇ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firma Yetkili Girişi Giriş