Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Takozlar Makina A.Ş
Açıklama :
Amasyada musteri guven ve memnuniyetini saglamayi on planda tutan ve Endustriyel gida depolama ekipmani sektorunde lider olmayi hedefleyen firmamizin temel ve kalici amaci , musterilerimizin kalite fiyat ve zaman konularindaki taleplerini surekli bir sekilde karsilayarak uluslar arasi alanlarda rekabet etmek, sektorde ornek ve oncu bir kurulus olma niteligimizi surdurmek ve bir Dunya sirketi olmaktir.
Bu amacimizi , calisanlarimizin surekli gelismelerine olanak saglayarak kalitemizden taviz vermeden mukemmelligin detayda gizli oldugu bilinci ile, daima daha iyiye hedefi ile cagdas ve musteri beklentileri otesinde deger yaratacak urun ve hizmet sunarak saglamaktir.
Surekli iyilestirme ve ogrenme vazgecilmez deger olarak sirket kulturu icinde yer alir ve sistemimizin gunun kosullarina gore guncelleyip gelistirilmesine olanak saglar. Kendini yenileyen, aldigi kararlarin takipcisi ve kaliteyi bir yasam bicimi olarak benimseyen firmamiz, saygin ve guvenilir olmanin, kazanilmis degerleri korumaya ve sorumluluk anlayisina bagli bulundugunun bilincindedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40676" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Takozlar Makina A.Ş firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Takozlar, Makina, A.Ş

Takozlar Makina A.Ş Firma Yetkili Girişi Giriş