Alışveriş Merkezleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Milli Pazar Avm
Açıklama :
Misyonumuz:
Kaliteli Ürün Yelpazemizi en ucuz fiyatlar, en güvenilir koşullar ve en modern şartlarda sunmaktır.

Vizyonumuz:
Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını saptamak ve bu doğrultuda yeni perakende stratejileriyle hizmet ve satış kavramlarında öncü rol üstlenmektir.

Tamamen % 100 Yerli Sermaye 1995 yılında kurulan Milli Pazar Avm müşterilerinin, tedarikçilerinin, yatırımcıların ve persone. . . linin desteği ile 15 Yıl içerisinde Mağaza Sayısını 25'e çıkarmıştır.

Milli Pazar Avm, Satış öncesinde özenli bir seçim ve kontrol prosedürü uygular. Böylece; kalitesinden, tazeliğinden, sağlıklı içerik ve ambalajından emin olunmayan, kaynağı bilinmeyen hiçbir ürünümüz raftaki yerini alamamaktadır.

Müşterimizin bütçesine verdiğimiz önemi sağlığına da veriyor oluşumuz, işimizi şansa bırakmamızı sağlamaktadır.

Milli Pazar Avm Eğitim Departmanı, müşterinin gördüğü ve görmeği tüm personelimize yönelik eğitimler düzenlemektedir. Bize göre personelimizin gelişimi, müşteri memnuniyeti önemli bir parçasıdır.

Türkiyenin ''Tüketici Kulübü''ne sahip tek süpermarketi olan Milli Pazar Avm, müşterilerinin haklarını korur ve tüketiciyi biliçlendirir.

Biz Milli Pazar Avm olarak; halkımızın menfaatleri doğrultusunda, yine halkı temsil ederek çalışıyor, Kaliteli ve % 100 müşteri memnuniyetine dayanan sistemimiz ile Bursa ve Güney Marmara'da marketçilik konusunda yeni bir çığır açarak yolumuza devam ediyoruz!

Milli Pazar Avm


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40518" border="0" alt="Kurumsal Alışveriş Merkezleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Milli Pazar Avm firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Milli, Pazar, Avm

Milli Pazar Avm Firma Yetkili Girişi Giriş