İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
TRUVA GRUP
Açıklama :
Truva Grup 1 yılı aşan hizmetleri boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren İnşaat, Taahhüt, inşaat malzemeleri, Enerji, mobilya, gıda, elektrik, elektronik, nakliye, ithalat ve ihracat konusunda hizmet yapan uzman kadroya sahiptir.
Şirket konusu ile ilgili her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, Konut, işyeri, kamu kurum ve benzeri binaların onarım, dekorasyon, bakım ve inşaat işlerini yapmak. Konusunda her türlü standart ve prefabrik inşaat malzemelerinin bir kısmını veya tamamını imal edecek tesisler kurmak, veya kurulmuş işletmelerin işletmeciliğini almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.
Yurt içinde ve dışında konusu ile ilgili her nevi tesisat inşa etmek ve taahhüdünde bulunmak, bunlarla ilgili teknik malzeme ve yedek parçalarının alınıp satılması, ithali, ihracı, taahhüt ve tesisat işlerini gerçekleştirmek. Konusu ile ilgili her nevi makinelerin ve malzemelerin toptan ve perakende alımı, satımı, imalatı. Konusu ile ilgili malzemelerin yurt içinde ve yurt dışında nakliyesini yapmak.
Şirketimiz kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede inşaat sektöründe tanınmış ve bu lkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Şirketimiz değişmez prensipleri daima kalite , hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Truva Grup İnşaat, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40468" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Truva Grup ©nºaat,Medikal,Tabut Hizmetleri,Enerji vb. sektörlerde hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: Truva grup, inºaat, tabut, medikal, dekorasyon, mermer, yap¹ hizmetleri

TRUVA GRUP Firma Yetkili Girişi Giriş