Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
bihatmetal havalandırma
Açıklama :
BİHAT METAL

1986 Yılında 25 yıllık bir emeğin birikimi sonucunda Bursa’da Yasin BALBAY tarafından kurulan firmamız faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.

Kaliteli yönetim anlayışından taviz vermeyen firmamız; tesisat izolasyonları, aspiratörler, havalandırma kanalları, demir doğrama ve ferforje, çelik baca sistemleri ve menfezlerin imalat ve montajını yapmaktadır.

Bulunduğu sektörde etkin, verimli ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip eden, müşteri istek ve beklentilerini optimum seviyede karşılayıp üretim yapısını yine bu çerçevede şekillendirmiştir.

Rekabetin ulusal ve uluslararası alanda inanılmaz boyutlara ulaştığı günümüzde "müşteri odaklı çalışma" ve "daima kalite" anlayışını modern üretimin ve üretim sonrası hizmetin zorunlu bir sonucu olarak görmekte ve hayata geçirmek için çaba göstermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40408" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bihat Metal Havalandırma: Tesisat Ä°zolasyonları, Aspiratörler, Havalandırma Kanalları, Demir Doğrama ve Ferforje, Çelik Baca Sistemleri, Menfezler alanında 1986 yılından beri hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: bursa havalandırma, havalandırma, bursadaki havalandırma firmaları, bursa baca, baca, hava kanalı, menfez, aspiratör, salyangoz fan, ısıtma, soğutma, klima bursametal, metalfirmaları, kümes fanı, hücreli fan, bursa, izolasyon, izolasyon vantilatör, fırın bacaları

bihatmetal havalandırma Firma Yetkili Girişi Giriş