Bal Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Hayvansal Gıdalar Firmaları : Bal Firmaları

Firma Ünvanı :
zilal gıda dış tic. ltd. şti.
Açıklama :
Şirketimiz gelişen şartlara uyum sağlamak amacıyla internet üzerinden veya telefonla sipariş alma yöntemlerine daha çok ağırlık vermektedir. Ürünlerimiz tamamen doğal olup; TSE, iSO22000, HACCP, İSO14001 belgelerine sahiptir. Siparişlerimiz ptt kargo aracılığı ile alıcıya teslim edilir, alıcının isteğine bağlı olarak kapıda ödeme veya havale-EFT şeklinde ödeme yapılabilir, çok yakında kredi kartlarına taksit seçeneklerimiz ile de hizmetinizde olacağız. Ürünlerimiz tamamen doğal olup Bitlis’in el değmemiş yaylalarından elde edilen balları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
Şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren bal üretim faaliyetleri sonucu Hakiki Bitlis karakovan Balı, Bitlis Organik Süzme Çiçek balı, Organik Bitlis Petek Balı ve Arı Poleni olmak üzere toplam 4 çeşit ürün elde edilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40108" border="0" alt="Kurumsal Bal Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bitlis Karakovan Balı Satış Merkezi
Anahtar Kelimeler: bitlis organik bal, karakovan balı, karakovan, bal, süzme, süzme bal, kestane balı, kestane, petek bal, petek, arı sütü, arı, kovan, karakovan balı, hakiki bal, hakiki karakovan balı, arı sütü bal polen faydaları, arı sütü bal polen kullanımı, polen ve arı sütünün faydaları, arı polen faydaları, arı sütü ve polen, polen balının faydaları, arı balının faydaları, bal polen arı sütü propolis, arı bal, bal arı, arı sütü satışı, arı balı, bal polen karışımı, organik karakovan balı, bal

zilal gıda dış tic. ltd. şti. Firma Yetkili Girişi Giriş