Yapı Kimyasalları Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Kimyasalları Firmaları

Firma Ünvanı :
Koramic Yapı Kimyasalları San ve Tic.A.Ş.
Açıklama :
Koramic Yapı Kimyasalları

Koramic Yapı Kimyasalları 1998 yılında merkezi Belçika'da bulunan Koramic Building Products S. A. ile Eczacıbaşı Grubu’nun %50-50 ortaklık anlaşması sonucunda kurulmuştur. 2011 Haziran ayında yapılan anlaşma ile şirketin %100 hisesi Koramic Grubu’na devredilmiş, yeni ticari unvanı Koramic Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olmuştur.

Kuruluşun amacı, Türkiye'deki inşaat sektöründe, yapı kimyasalları alanında yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olmak, alanındaki ürünlerde kalitenin sürekliliğinin korunmasına katkıda bulunmak ve bu ürünlerin doğru kullanılması konusunda sistematik çözümler üretmektir.

Koramic Yapı Kimyasalları, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en ileri teknolojilerine sahip, yıllık 100 bin ton kapasiteli Bozüyük ve yıllık 60 bin ton kapasiteli Tarsus fabrikalarında olmak üzere, toplamda yıllık 160 bin ton yapıştırma harçları, derz dolgu malzemeleri, su yalıtım malzemeleri, kendinden yayılan şaplar, astar ve harç katkıları, uygulama sonrası temizlik ve bakım ürünleri, tamir ve yüzey düzeltme sıvaları, karo seramik uygulama aletleri; poliüretan ve epoksi esaslı zemin kaplama ve su yalıtım malzemeleri ile dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Koramic Yapı Kimyasalları, Vitrafix ve Vitratherm markalarının yanı sıra Cermix markası ile de pazarda faaliyetlerine devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40030" border="0" alt="Kurumsal Yapı Kimyasalları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Koramic - Yapı Kimyasalları
Anahtar Kelimeler: YAPI KİMYASALARI, FAYANS YAPIŞTIRICILARI, EPOKSİ, POLİÜRETAN, YALITIM, MANTOLAMA, SU YALITIMI, ISI YALITIMI, İNŞAAT YALITIMI, DOLGU, DERZ

Koramic Yapı Kimyasalları San ve Tic.A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş