İklimlendirme, Isıtma ve Soğutma Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : İklimlendirme, Isıtma ve Soğutma Firmaları

Firma Ünvanı :
ISITMACIM
Açıklama :
ISITMACIM Akdeniz Bölgesinde; ısıtma, soğutma, havalandırma, inşaat ve endüstriyel ürünlerde uzmanlaşmış bir firmadır. ISITMACIM aynı zamanda kendi alanlarında uzmanlaşmış Türk ve yabancı firmaların bayiliğini yürüterek satış ve taahhüt yapmaktadır. Satışını ve uygulamasını yaptığımız ana ürünler ise, Demirdöküm ısıtma soğutma sistemleri, Baymak ısıtma soğutma sistemleri, Raychem elektrikli yerden ısıtma sistemleri, Thermor elektrikli ısıtma sistemleri, Noirot elektrikli ısıtma sistemleri, Rehau yerden ısıtma sistemleri ve tüm bu ürünler için taahhüt islerinin yapılmasıdır.

ISITMACIM son kullanıcı ile tedarikçi firmalar arasında köprü vazifesini üstlenerek, ticari, teknik ve mühendislik olarak iş akışı içerisinde bulunan tüm çalışanların en üst seviyede kazanım ve müşteri memnuniyetini hedeflemiştir. Satışını ve uygulamasını yaptığımız ürünlerin montajları da yine eğitimli ve sertifikalı personelimiz tarafından yapılabilmektedir.

ISITMACIM aynı zamanda, işbirlikteliği gerektiren işlerde, proje yöneticiliği vazifesini üstlenerek taahhüt işleri yürütmektedir. Bu durumlarda tüm proje sorumluluğu firmamızda olmakta ve eğitimli teknik ve idari personeli ile tüm lojistik ve mühendislik faaliyetlerini üstlenmektedir. Bunlara anahtar teslim, inşaat ve taahhüt işleri de dahildir.

Personelimiz teknik olduğu kadar bankacılık, finans ve lojistik gibi konularda da eğitimli ve tecrübeye sahip olup projelerimizin programlı ve profesyonel olarak yürütülmesi için gerekli tüm donanımlara sahiptir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39974" border="0" alt="Kurumsal İklimlendirme, Isıtma ve Soğutma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ISITMACIM firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ısıtma, klima, konvevtör, yerden, şofben, bireysel, ısıtıcılar, panel, salon, duvar, tipi, baymak, demirdöküm, noirot, thermor, raychem, sunensys

ISITMACIM Firma Yetkili Girişi Giriş