Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
Klimaplus.com.tr
Açıklama :
KlimaPlus A. Ş. Enerji ve Klima Teknolojileri

KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Paz. San. ve Tic. A. Ş. ısıtma, soğutma ve havalandırma konularında hizmet vermek üzere 22 Aralık 2004 tarihi itibari ile kurulmuştur. KlimaPlus A. Ş. Mitsubishi Electric Klimalarının tek yetkili distribütörü olarak sektöre hızlı bir giriş yapmıştır.

Genel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan firmanın İzmir’de Ege, Antalya’da Akdeniz, Ankara’da Karadeniz ve İç Anadolu Bölge, Adana’da Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri bulunmaktadır. Klimaplus A. Ş. ’nin şuan tüm Türkiye ‘de 100’ü aşkın yetkili satıcısı, 50’yi aşkın yetkili satış noktası ve 150'yi aşkın yetkili servisi bulunmaktadır.

Tecrübeli ve güçlü bir kadro ile kurulan KlimaPlus satış öncesi ve sonrasında, hem müşteriye hem de sektördeki mühendislik firmalarına, satış aşamasından şantiyede ürünlerin devreye alınmasına ve test edilmesine kadar her aşamada destek vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39957" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KlimaPlus A.Ş. Mitsubishi Electric Klima Sistemlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörüdür.
Anahtar Kelimeler: Klimaplus.com.tr

Klimaplus.com.tr Firma Yetkili Girişi Giriş