Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
Biltek Akademi Bilgisayar ve Muhasebe Kursları
Açıklama :
Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği, insanların gelecek kaygısıyla yeni meslek arayışlarına yöneldikleri şu zamanda geleceğini düşünen, verimli, azimli ve tasarım yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek ve bu bireyleri iş hayatına eksiksiz hazırlamak.

BİLTEK AKADEMİ olarak biz geleceğe dair arge çalışmalarıyla kursiyerlerimiz için en iyi eğitim modeli ve en verimli kur programları ile Mecidiyeköydeki şubemizde yeterli sayıda bilgisayar, eğitmen ve alt yapı ile ulke geleceğine faydalı bireyler yetiştiriyoruz.

Eğitim ve teknoloji alanında kaliteli hizmet veren, iş dünyası ve toplumda saygı ve güvenle anılan “lider” eğitim firması kimliğimizi önümüzdeki yıllarda titizlikle korumaktır. Bu misyonu tam anlamıyla gerçekleştirmek için bugün ulaştığımız düzeyi aşarak, uluslararası boyutlardaki mükemmelliği norm alan bir eğitim kuruluşu haline gelmeyi hedeflemekteyiz.

sadece kariyer ve mutlu bir gelecek hedefleyenlerin yeri olan biltek akademi hızla büyümeye ve kursiyer sayısını arttırmaya devam ediyor. sizinde istediğiniz masa başı, iyi gelirli ve mutlu bir iş hayatı ise sizinde yeriniz burası demektir mesleki eğitim - staj - işhayatı sıralı üçlemesiyle hareket eden kurumumuz sizlere başarılı ve kariyerli bir hayat sunmanın haklı onurunu yaşamaktadır. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39729" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Biltek akademi grafikerlik, web tasarım, programlama, modelleme, bilgisayar ve muhasebe kursları (0212) 275 2201 - (0212) 275 2202.
Anahtar Kelimeler: bilgisayar, grafikerlik, web tasarım, autocad, 3D max, kurs, kursları, şişli, mecidiyeköy, istanbul, işletmenlik, temel bilgisayar eğitimi, asp, php, photoshop, freehand, coreldraw, dreamweaver, flash, indesign, illustrator, word, excel

Biltek Akademi Bilgisayar ve Muhasebe Kursları Firma Yetkili Girişi Giriş