Optik Malzeme Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Sağlık Hizmetleri Firmaları : Optik Malzeme Firmaları

Firma Ünvanı :
ZİRVE OPTİK bursaLENSmarket
Açıklama :
bursaLENSmarket. com İDEA-CT Özel Teş. ve Ted. Hizm. Tıbbi Malz. Optik Malz. Mim. Müh. İnş. Taah. İşl. San. Ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren ZİRVE OPTİK mağazasının internet ortamında ürün tanıtımının yapıldığı bir internet sayfasıdır. ZİRVE OPTİK 5193 numaralı Optisyenlik Hakkındaki Kanun’un gerektirdiği şartlarda faaliyet gösteren her türlü numaralı gözlük camı ve çerçevesi ile reçeteye tabii kontak lens satışı yapmakla yetkili optik müessesesidir.

bursaLENSmarket. com internet sitesinde önceden göz hekiminin muayenesi ve reçetesine tabi olan kontak lenslerin yanı sıra reçeteye gerek duyulmayan kozmetik amaçlı kullanılan lensler ile bunların bakımı ve saklanması için gerekli olan solüsyon vb. ürünlerin tanıtımı yapılmaktadır. Web sitemizde yer alan ürünler hakkında detaylı bilgi almak veya ürün satın almak için 0224 220 01 87 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir veya İnönü Cd. İnegöl İşhanı Girişi No:39 Osmangazi/Bursa adresinde yer alan ZİRVE OPTİK isimli mağazamıza uğrayabilirsiniz.

bursaLENSmarket. com, göz hekimi tarafından muayenesi yapılıp kontak lens kullanabileceği konusunda reçetesi olan kişilere hizmet vermek amacıyla kurulmuş bir online tanıtım sitesidir. İlk defa lens kullanacak, deneyecek kişilerin mutlaka bir göz hekimi tarafından muayene edilmeleri ve hekim kontrolünde ilk lenslerini denemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde oluşabilecek sorun ve rahatsızlıklardan bursaLENSmarket. com ve şirketimiz sorumlu tutulamaz.

bursaLENSmarket. com sitesinde tanıtımı yapılan ve ZİRVE OPTİK mağazamızda satılan tüm kontak lens ve lens bakım ürünleri bu ürünlerin Türkiye yetkili dağıtıcı firmalarından tedarik edilmekte ve bu firmalar tarafından T. C. Sağlık Bakanlığının onayı doğrultusunda ithal edilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=39392" border="0" alt="Kurumsal Optik Malzeme Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: bursaLENSmarket.com Fırsat Ürünleri -1
Anahtar Kelimeler: bursaLENSmarket. com Fırsat Ürünleri

ZİRVE OPTİK bursaLENSmarket Firma Yetkili Girişi Giriş