Endüstriyel Soğutucular Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Soğutucular Firmaları

Firma Ünvanı :
Alba Klima Mekanik ve İklimlendirme Sistemleri San. Tic. Ttd. Şti.
Açıklama :
Alba Klima Mekanik ve İklimlendirme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. " soğutma, ısıtma, havalandırma, havalandırma kanallarının temizliği, nem alma ve nemlendirme sektöründe faaliyet göstermektedir.

CHILLER soğutma grupları, Soğuk oda klimaları, Merkezi sistem soğutma grupları, Hassas kontrollü klimalar, Roof-top klimalar, Split ve VRV tipi klimaların satış, montaj, bakım ve onarımlarının yanı sıra, havalandırma kanallarının imalat ve montajı, ayrıca özel olarak imal edilmiş profesyonel cihazlar ile kusursuz şekilde temizlenmesi konusunda bilgi ve tecrübesi ile müşterilere en iyi şekilde hizmet vermektedir.

"Alba Klima Mekanik ve İklimlendirme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. " sektöründe marka gözetmeksizin 7/24 hizmet veren, koruyucu periyodik bakım anlaşması yaparak hertürlü klima, soğutma grubu ve havalandırma cihazlarının komple arıza ve bakımlarını yapabilen ender firmalardan biridir.

Misyon, 17 yıllık tecrübe ile problemlere doğru hizmet yaklaşımı oluşturmak, ekonomik, hızlı ve % 100 koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı etkili çözümler üretmektir


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37831" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Soğutucular Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Alba Klima Mekanik ve İklimlendirme Sistemleri San. Tic. Ttd. Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Alba, Klima, Mekanik, ve, İklimlendirme, Sistemleri, San., Tic., Ttd., Şti.

Alba Klima Mekanik ve İklimlendirme Sistemleri San. Tic. Ttd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş