Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Öz Saylavlar Oto Kurtarma
Açıklama :
Öz Saylavlar otomotiv 1964 yılında vinçli kurtarma ve araç nakliyesi hizmeti vererek sektöre adım atmıştır. 1996 yılı itibariyle başlayan TurAssist ile iş ortaklığımız ve diğer assistanlar ile yapmış olduğumuz ortak çalışmalar sonucunda, şirketimize asistanlık hizmetlerinde çok önemli deneyimler kazandırmıştır. Şu anki konumuzu siz değerli müşterilerimize borçlu olduğumuzu çok iyi bilmekteyiz ki her zaman sizler için daha iyi olmaya çalışacağız.

İlerleyen yıllar içinde gelişen otomotiv ve sigorta asistanlığı sektöründe gereksinimlere cevap verecek şekilde , kendini sürekli yenileyen şirketimiz şuan makine parkında 10 adet çift katlı, 6 adet platformlu , 1 adet ahtapot , 1 adet kayar kasa kamyon , 2 adet paletli kamyon , 1 adet 35 tonluk vincimizle ve ön önemlisi yılardır bizlerle çalışmakta olan 25 kişilik profesyonel kadrosuyla 40 yıldır siz müşterilerimize hizmet etmenin en haklı gururunu yaşamaktayız.

Firmamız 7/24 sürekli hizmet vermektedir. Araçlarımızda Cihaz takip sistemi bulunmakta olup, 24 saat takip edilmektedir ve bu sayede sizlere en hızlı ve güvenilir hizmet verilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37537" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÖZSAYLAVLAR Resmi Web Sitesi - Oto Kurtarma
Anahtar Kelimeler: çekici, kurtarıcı, oto kurtarma, oto kurtarıcı, oto kurtarıcıları, araba çekici, araç kurtarma , oto çekici, araç çekici, araba kurtarma, , oto kurtarma istanbul, araç kurtarıcı, istanbul oto kurtarma, cekici, oto kurtarma vinç

Öz Saylavlar Oto Kurtarma Firma Yetkili Girişi Giriş