Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
ÇAĞRI METAL OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ
Açıklama :
Galvanize kepenk sistemleri 66 ve 122 mm ölçülerinde, 0. 80, 1. 00 ve 1. 20 mm et kalınlığında 1. kaliteden üretilmiş galvanizli çelik profilden oluşur. Galvaniz kepenkler istenilen RAL rengine boyanabilir. Galvaniz kepenkler hırsızlığa karşı son derece mukavimdir, yağmur, çamur, toz ve güneşe karşı son derece dayanıklıdır.

Galvaniz kepenkler yanıcı ve patlayıcı maddelere karşı yüksek direnç gösterir. Motorlu veya manuel uygulama seçeneği mevcuttur, uzaktan kumanda yada buton kontrolü mümkün kılan tüp motorlar kullanılır.

Galvanize kepenk profilleri 0. 8, 1. 00 ve 1. 20 mm et kalınlığı ve dört ayrı tipte üretilir. Tamamen kapalı, mikro delikli, düz ve çapraz örgülüdür. Örgülü model kepenklerin sarım çapları daha yüksek olduğundan kutu detayı için gerekli ölçü de digerlerinden daha yüksektir.

Galvanize kepenk dikme profilleri 2. 00 mm et kalınlığında galvaniz çelikten üretilir. Dikmelerde kullanılan kauçuk fitil, metaller arasındaki sürtünmeyi engelleyerek aşınmayı önler ses ve kısmi ısı izolasyonu sağlar.

Galvaniz kepenk etek profili 1. 5 mm et kalınlığında galvaniz çeliktenüretilen profiller kilit sistemi takılmasına olanak sağlar ve profillerin rüzgara karşı mukavemetini arttırır. Galvanize çelik kepenklerde tüp motorlar kullanılır. Tüp motorlar 230V/60 Hz de çalışır ve ısınmaya karşı termik koruyuculudur.

Galvaniz kepenk sistemleri uzaktan kumanda, otomatik kapama, metal kütle dedektörü, anahtarlı şalter buton gibi kontrol sistemleri ile çalışır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37442" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÇAĞRI METAL OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ÇAĞRI, METAL, OTOMATİK, KEPENK, SİSTEMLERİ

ÇAĞRI METAL OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş